[ X ]
FRESH
Copilăria nefericită a lui Kate Middleton! Ducesa de Cambridge a fost ...
Iată CINE sunt cei 26 de participanți la Selecția Națională Eurovision ...
Marianna Petrenko, DE ZIUA SA: „42!!! Acum am tot la ce am visat! ...
Diana Voevuțki și-a spus SECRETELE DE FRUMUSEȚE și se întreabă: „De ...

Soția sa – ÎNLOCUITĂ! Adrian Ursu lansează UN CLIP alături de Connect-R: „Filmările au avut loc în Bucureşti, iar în rest, în SUA şi în Thailanda”

Interpretul Adrian Ursu, în colaborare cu artistul român Connect-R, a lansat teaser-ul piesei „Mai fierbinte”, care în curând va fi lansată integral, alături de un videoclip, informează SHOK.md.

„M-am gândit la Connect-R din start, dar eram sceptic dacă va accepta sau nu. Şi am făcut piesa, am făcut videoclip-ul, i-am expediat şi spre marea mea mirare a acceptat. Filmările au avut loc în Bucureşti, iar în rest, în SUA şi în Thailanda.

De un an şi jumătate muncesc la această piesă şi la acest videoclip. „Mai fierbinte” nu este o piesă doar de vară, dar şi toamna, iarna, primăvara, ne dorim soare şi ne dorim peisaje de vis” a spus Adrian, în cadrul emisiunii „O seară Perfectă” de la Pro TV.

De această dată în videoclip s-a filmat modelul Victoria Bolboceanu, care a înlocuit-o pe soţia interpretului Adrian Ursu, Irina Negară. „Irina este soţia mea, eroina mea în viaţă, în fiecare zi şi în tocmai trei videoclipuri, iar în acest videoclip s-a filmat altcineva”, a menţionat Adrian.

Cristina TOMAC


SEP 13, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...