[ X ]
[ X ]
FRESH
Viaţa cântăreţei Amy Winehouse va fi povestită într-un film
Și-a împlinit POFTA DE CIREȘE! Aura: „Am mâncat pe saturate. Am luat ...
"Bine, cânți... Dar cu ce te ocupi serios?" Interpretă: Abia acum ...
Adevăratul motiv pentru care designerul Karl Lagerfeld purta mereu ...

Soția sa și-a sărbătorit ieri ZIUA DE NAȘTERE! Igor Cuciuc: „Cadouri nu cumpăr, că am dureri de cap după asta…”

Interpretul Igor Cuciuc soţiei sale, Diana, nu-i cumpără cadouri de sărbători, astfel a dezvăluit motivul, informează SHOK.md.

„Eu, de obicei, nu-i cumpăr cadouri soţiei, înafară de flori şi o tort şi să organizez o seară undeva să ieşim. Dar cadouri nu cumpăr, că am dureri de cap după asta, du-te şi-l du înapoi că nu-mi place culoarea şi trebuie să merg aşa, aşa… La sufletul meu sunt un om darnic şi îmi place să fac cadouri, mai ales persoanei iubite”, a dezvăluit Igor, în cadrul emisiunii „O seară Perfectă” de la Pro TV.

De menționat că, ieri, Diana Cuciuc și-a sărbătorit ziua de naștere, iar interpretul a venit și cu o felicitare virtuală:

„La mulți ani din suflet scumpă soție

În a treia zi de Primăvară este sărbătorită cea m-ai frumoasă și dulce femeie Diana Cuciuc Mulțumesc lui Dumnezeu pentru darul care mi la dat în soarta mea care îmi face viața m-ai senină o ființă gingașă și tot odată puternică.

Eu te iubesc mult și vreau să fim fericiți să trăim în armonia primăverii pînă la adînci bătrîneți unu lîngă altul, minunata mea soție!”.

Cristina TOMAC


MAR 4, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...