[ X ]
FRESH
Replica Prințesei Diana pentru Camilla Parker, după ce a aflat că ...
NU consumă carne și face sport! Află ce alte TRUCURI de frumusețe ...
MAMA lui Andrei Năstase a fost OPERATĂ, din nou. Detalii!
E ÎNSĂRCINATĂ cu primul ei copil! Interpretă, la o emisiune TV: „Nu ...

NUNTĂ SPECTACULOASĂ! Modelul Cristina Ciocan: Am fost mireasă așa cum am visat! FOTO//

Modelul Cristina Ciocan și alesul său, Eugen, și-au unit destinele la 10 iunie curent și au avut parte de o nuntă de poveste.

Invitații s-au bucurat de o ceremonie și o petrecere spectaculoasă, unde au cântat Natalia Gordienko și Adriana Ochișanu. La nuntă au participat 150 invitați – membrii familiei, prieteni, printre care și chiuitoarele mele 😂😂😂Ilinca Sturzescu, Anastasia Iacub, Eugenia Scoarța, Eugenia Raducan, Mihaela Ctitor, Alina Grumeza si Anastasia Fotachi. Fetele m-au ajutat să dăm multă culoare și dispoziție nunții!”, a mărturisit Cristina pentru SHOK.md.

Mireasa a spus că nu a mai trăit așa emoții vreodată. „Mai ales în timpul cununiei religioase, emoțiile pe care le-am trăit au fost unice!

Sunt binecuvântată și îi mulțumesc bunului Dumnezeu pentru viața frumoasă, pentru familia din care provin și pentru familia în care tocmai am intrat, pentru norocul de a avea lângă mine bărbatul care mă face fericită zi de zi!”, a menționat ea.

Modelul a dezvăluit și de ce nu a mers pe varianta clasică – ținută de culoare albă. „Am optat pentru rochia de mireasă și voal nude pentru că nu sunt o persoană clasică, nu mă vedeam în alb. Ca orice mireasă, mi-am dorit să fiu unică și originală! Să las o amprentă în mintea tuturor, mai ales în mintea lui Eugen)) Cred  că mi-a reușit…În timpul nunții într-una prindeam privirile dulci ale invitaților.))Sunt fericită și împlinită că am fost o mireasă cum am visat”, a precizat Cristina.

Despre originala cerere în căsătorie de care a avut parte Cristina citiți AICI.

SHOK.md


IUN 16, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...