[ X ]
[ X ]
FRESH
Pasha Parfeni – ÎNCREZĂTOR: „My Wine” se va evidenția. De data asta ...
S-au cunoscut 2 ANI ÎN URMĂ! Sasha Lopez: „Nu-mi venea sa cred. De ...
Pregătește UN ALBUM și a lansat prima piesă din cele 11! Tinna Gi: ...
Natalia Gordienko, despre participarea la Eurovision în 2006 și LOCUL ...

Sport de 3 ori pe zi și mâncare în porții mici! Ady Carp S-A PUS PE SLĂBIT: „Am semnat contract, trebuie să ajung la final”

Interpretul Ady Carp s-a apucat de slăbit. Astfel, el face sport şi are un nou regim alimentar. În cadrul emisiunii „O seară Perfectă” de la Pro TV, artistul a dezvăluit mai multe detalii, informează SHOK.md.

„Sunt implicat într-un proiect și trebuie să ajung la un număr de kilograme, pe care mi-l doresc foarte mult. Este şi din cauza unei probleme de sănătate pe care am avut-o cu ani în urmă, însă asta nu-mi pune piedici pentru a ajunge la un număr de kilograme dorit şi sper până voi ajunge la finalul proiectului să ajung şi la numărul pe care ar trebui să-l am în prezent, foarte bine stabilit. De multe ori, eram în proces de a arunca kilograme, dar nu am ajuns niciodată la final.

Acum, fiind implicat într-un proiect, semnând un contract, bine-determinat, sigur sunt pus şi în situaţia de a merge până la final.

Regimul meu s-a schimbat foarte interesant, că a dispărut pâinea, trebuie să mănânc în proporţii mici, dar cât mai des trebuie să mănânc, a apărut foarte multă apă în viaţa mea. Matinalul porneşte cu o cană de apă, peste zi trebuie să fie multă rată de apă.

Sportul nu lipseşte, de 3 ori pe zi trebuie să fiu prezent în sala de sport. E foarte greu, pentru că muşchii mei au uitat ce înseamnă sport. E o revenire plăcută şi dureroasă”, a spus Ady.

Cristina TOMAC


APR 4, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...