[ X ]
[ X ]
FRESH
Și DIN NOU SĂRBĂTOARE! Modul inedit în care Radu Albot și Doinița ...
INSPIRAȚIE de la Diana Brescan! 12 COSTUME DIN DOUĂ PIESE, pe care ...
Tany Vander și-a sărbătorit ZIUA DE NAȘTERE: „Niciodată nu m-am gândit ...
“Voia să-mi vadă sânii!” Ce reacţie a avut Jennifer Lopez când un ...

NU a mai făcut sport până acum, dar s-a lăsat PROVOCATĂ! Deținătoarea unui titlu Miss: „E vorba de transformarea siluetei mele într-un timp record de 3 luni” FOTO//

Viorela Dimici, câștigătoarea competiției Miss Humanity Universe 2016, este o norocoasă, pentru că natura a fost generoasă cu ea la capitolul siluetă. Până acum nu a mai făcut sport, fiind în formă și așa, dar iată că s-a lăsat provocată și, timp de 3 luni, va munci din greu la sală, informează SHOK.md.

?3 MONTHS CHALLENGE⁉️
❤Impreuna cu echipa ? ne-am pus o sarcină realizabilă, dar pentru care e nevoie de multă muncă și efort??‍♂️. E vorba de transformarea siluetei mele intr-un timp record de 3️⃣ luni. ?

?Combinând antrenamentele intense??‍♀️ cu alimentația corectă? și proceduri de remodelare corporală rezultatele sunt garantate. ☝️?
?Nu am făcut niciodată sport, iar silueta pe care o am e nimic altceva decât creatia naturii??‍♀️. E puțin. Mulți oameni mi-au zis ca e păcat cu un corp ca al meu să nu fac sport.
✅Timp de 3 luni o sa aveți ocazia să urmăriți fiecare antrenament de-al meu, procedurile pe care le fac și uneori chiar și ce mănânc.
⁉️Gata! Acum nu mai exista cale întoarsă! ? Mai mult de 26k de oameni vor vedea toate antrenamentele mele și dacă chiulesc cumva, ?voi ma trageți la răspundere! ?‍♀️”, a explicat modelul, pe Facebook.

SHOK.md


IAN 31, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...