[ X ]
FRESH
Un model din Moldova – la UN SHOW TV din România, unde ÎȘI CAUTĂ PERECHEA: ...
Antonia, complet goală pe plajă!
3 zodii care nu se gândesc la bani. Nativii care îşi pun pasiunea ...
Horoscop 19 iulie 2019. Devotament, înţelegere şi o surpriză uriaşă ...

STEA ce-i poartă NUMELE pe „Alee Celebrității” de la Hollywood… peste noapte! Photoshop? Adrian Ursu: „Nu!” FOTO\\

Interpretul Adrian Ursu, fiind în vacanță în Statele Unite ale Americii, explorează mai multe locuri cunoscute acolo, iar, recent, s-a „trezit”, peste noapte, cu o stea pe „Aleea Celebrității” de la Hollywood, informează SHOK.md.

Artistul a publicat dovada-foto pe rețelele de socializare, iar comentariile și întrebările au curs gârlă. Cei mai mulți au întrebat „Photoshop?”, la care Ursu a spus că nu.
„Nu e Photoshop ?
Sunt litere reale lipite ???”, a precizat interpretul.

SHOK.md precizează: Hollywood Walk of Fame (în traducere liberă: Aleea Celebrității din Hollywood) este o alee ce se întinde de-a lungul Bulevardului Hollywood și Străzii Vine din Los Angeles, California, în trotuarele căreia au fost încorporate la distanță de 1,8 m una de alta stele realizate din terrazzo și alamă și inscripționate cu numele diverselor vedete din industria de divertisment americană, cărora s-a dorit să li se aducă astfel un omagiu. Orientat de la est la vest pe Bulevardul Hollywood, de la Strada Grover la Bulevardul La Brea (2,1 km), și de la nord la sud pe Strada Vine, între Strada Yucca și Bulevardul Sunset (0,7 km), Hollywood Walk of Fame a fost creată în 1958 și avea la 8 noiembrie 2011 2454 de stele în cinci colțuri cu numele unor celebrități din diverse domenii ale industriei de divertisment: regizori, actori, muzicieni, producători și chiar personaje fictive

SHOK.md


NOI 7, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...