[ X ]
[ X ]
FRESH
Program DAT PESTE CAP la Teatrul Național „Eugene Ionesco”! Ce i s-a ...
Câți bani cere Antonia pentru a apărea la evenimente
Adrian Ursu A FILMAT CLIP în SUA: „Foarte multe detalii nu vă pot ...
Mark Stam și AMI au lansat piesă ÎMPREUNĂ: „Este piesa noastră de ...

ȘTIE CE ȘTIE! Irina Kovalsky, în curând, MAMĂ A 3 COPII: „După naștere, femeia trebuie să se simtă sexy și să iasă în lume. În lume, nu cu mame ca și ele!”

Interpreta Irina Kovalsky e însărcinată în 35 de săptămâni și se gândește cum se va descurca, foarte curând, deja cu 3 copii, mai ales că vrea și să lucreze, și să fie sexy, să arate bine, informează SHOK.md.

„Mă gândesc cum mă voi descurca cu 3 copii?! Probabil tot așa ca și cu 2, dar, dacă sincer, nu îmi pare așa :) Bunica mea este, tatăl soțul meu este, dar mai am nevoie de un om – bonă pentru bebeluș! Dar oameni străini nu vreau în casă. Ce să fac? Care e soluția? Încă nu am analizat ideea de a merge cu Anghelina la concerte! Dar de muncit trebuie!

Da, și nu trebuie femeia să stea prea mult doar acasă după naștere și să intre în rutină! Cât de mega iubitoare și grijulie nu ar fi mama, ea tot vrea schimbări, altă atmosferă, să schimbe pijamaua pe rochii și tocuri, deci, femeia trebuie să fie sexy după naștere, cum n-ai da! Dar când nu reușești să te speli și să te piepteni, sexy nu te vei simți. Doar ieșirea în lume!!! În lume, dar nu cu mamele din aceeași situație! BĂRBȚILOR nu uitați să ajutați fetele voastre și să aveți grijă de ele!”, a scris mămica, pe Instagram.


Посмотреть эту публикацию в Instagram

Мы любим тебя , Молдова 🇲🇩 ! #нашастрана #молдова #кишинев

Публикация от 𝓘𝓻𝓲𝓷𝓪 𝓚𝓸𝓿𝓪𝓵𝓼𝓴𝔂 ( LUME) (@irina_kovalsky_lume)

SHOK.md


OCT 18, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...