[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Izolarea i-a unit și mai mult pe Andra și Cătălin Măruță! Secretul ...
A avut o COPILĂRIE FERICITĂ! Oxana Barbu: „Păcat că generațiile de ...
Andrei Năstase – GÂNDURI, de Ziua Copilului: Ceea ce mă frământă este ...
Copilăria ei se asociază CU VERI CĂLDUROASE! Inga Ojog: „Îmi plăcea ...

STRES MARE, 2 zile nu au dormit: FIUL lui Radu și Ana Sîrbu a făcut FEBRĂ 40 și au mers la spital pentru testarea de COVID-19!

Interpreții Radu și Ana Sîrbu au trecut prin câteva zile foarte dificile, chiar dacă, împreună cu cei trei copii, s-au autoizolat acasă, la București. Iar la un moment dat, mezinul – David, a făcut febră 40, așa că au intrat în panică, informează SHOK.md.

„Am ajuns la spital. Am făcut niște teste și nu s-a confirmat ceea ce ne-a trecut nouă prin cap… Nici pentru febra 39,8 nu era o necesitate pentru a face testul acela (n.r. – COVID-19)”, a spus Ana Sîrbu, în cadrul emisiunii „Răi da Buni” de la Antena Stars.

Artiștii au spus că, inițial, au sunat la 112 și li s-a spus că meargă la spital. „Noi suntem bine, dar cred că asta e o problemă că se procedează așa în situația aceasta”, a precizat Ana.

Totodată, ea a spus că în cazul lui David e vorba de o enteroviroză. „A fost greu, erau foarte mulți copii acolo la spital. Nu erau alte simptome decât febră, doamna doctor ne-a intrat în situație, ne-a făcut și ecografie abdominală și s-a constat ce ar fi”, a spus artista, precizând că ei nu au dormit 2 nopți de la stres.

Artiștii s-au stresat cel mai mult că au o familie numeroasă și în caz de infecție toți ar putea prelua.

SHOK.md


MAR 21, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...