[ X ]
FRESH
Dansatoarea Tatiana Koberidze - destăinuiri de MIREASĂ: „Am avut cea ...
O stewardesă a povestit despre PRIMUL SĂU ZBOR: „Am avut ratare de ...
Ex-Premierul Vlad Filat SCRIE MEMORII: „Vor fi interesante, cel puțin”
Cum poate fi cucerită Irina Shayk după despărțirea de Bradley Cooper. ...

SUPĂRARE în showbiz? Tatiana Spînu, despre „gluma” Danei Markitan: „Ne-am căsătorit, nu pentru că sunt însărcinată, dar din dragoste”

Interpretei Tatiana Spînu nu i-a plăcut gluma, precum că ar fi însărcinată, pe care a spus-o colega sa de breaslă, Dana Markitan, în cadrul unei emisiuni televizate, şi că nu a vorbit frumos, informează SHOK.md.

„Mie nu mi-a plăcut această glumă, pentru că am citit şi pe alte site-uri ceea ce scrie lumea. Nu a vorbit frumos referitor la o posibilă sarcină şi nu este adevărat, pentru că noi ne-am căsătorit, nu pentru că sunt însărcinată, dar din dragoste. Ar fi frumos dacă aş fi, dar nu sunt”, a mărturisit Tatiana, în cadrul emisiunii „O seară Perfectă” de la Pro TV.

Amintim că, Dana Markitan, în cadrul unui reportaj pentru un post TV, la „Balul de Gheață”, a spus că Tatiana Spînu este însărcinată și din acest motiv se grăbește cu căsătoria. La rândul ei, Spînu a spus că nu este adevărat, deși ar fi fost frumos să fie însărcinată. Markitan nu a comentat ulterior nici într-un mod.

Cristina TOMAC


MAR 7, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...