[ X ]
[ X ]
FRESH
Administrator TESORO MIO: „Numai în Moldova o persoană care cunoaște ...
Kate Middleton a arătat minunat într-o haină în nuanţa anului
Un colecționar și-a propus să promoveze SISTEMUL MONETAR al RM în ...
Dianna Rotaru, despre FEMEIA cu care a fost fotografiat iubitul ei: ...

SURPRIZA Moldovei pentru Eurovision! SunStroke REVINE la acest concurs!

Interpreta Anna Odobescu este reprezentanta Republicii Moldova la Eurovision Song Contest 2019, cu piesa „Stay”, iar pentru Tel Aviv pregătește ceva special. Surpriza este că, alături de ea, vor merge și băieții de la SunStroke Project, care vor fi acolo pentru a susține Moldova, informează SHOK.md.

Soțul Annei, interpretul Alexandru Vdovicenco, a spus că în privința show-ului încă nimic nu e decis. „O țară din fosta URSS vrea să ne ajute în organizarea show-ului, dar totul depinde de cum vom găsi surse financiare pentru asta. De asemenea, în echipa noastră vor fi băieții de la SunStroke Project, vor merge cu noi în echipa de susținere. Și backvocaliștii, care sunt deja artiști cunoscuți, nu ne-au refuzat”, a spus el, în cadrul unei conferințe de presă.

Anna a spus că speră și își dorește să ajungă în finala concursului Eurovision. „Sunt sigură că, fiind susținuți, noi vom ajunge în finală”, a menționat ea.

Artista a spus că va avea un alt costum. „Va fi ceva grandios”, a subliniat ea.

SHOK.md amintește: SunStroke Project au numeroși fani la Eurovision. Trupa a participat la Eurovision, prima dată, în 2010, împreună cu Olia Tira, cu piesa „Run away”. În semi-finală s-au clasat pe poziția a 10-a, ultima care oferea calificarea în finală totalizând 52 puncte. Iar în finală s-au clasat pe poziția 22 cu 27 de puncte.

În anul 2017, acestora le surâde din nou norocul de a reprezenta Moldova la Eurovision Song Contest 2017 din Kiev, Ucraina. După trei ani în care Moldova nu a intrat în finala concursului, SunStroke Project a reușit să se califice cu piesa lor Hey Mamma. Sâmbătă, 13 mai 2017 aceștia au evoluat pe marea scenă și au făcut istorie pentru Republica Moldova, clasându-se pe locul 3, după Portugalia și Bulgaria. Astfel ei au depășit trupa Zdob și Zdub, care au luat locul 6 în anul 2005, tot la Kiev.

Odată cu prestația virtuoză a saxofonistului formației (Serghei Stepanov) la Eurovision, el a produs un fenomen pe internet, numit „Epic Sax Guy”. Clipuri remixate cu prestația sa au strâns milioane de vizualizări pe youtube.  Au fost create și câteva versiuni de „10 ore de Epic Sax Guy”, primele două cele mai populare din ele acumulând 16 milioane și 10 milioane de vizualizări, respectiv.

Amintim că, la început de 2019, SunStroke Project și-a schimbat componența. După plecarea lui Anton Ragoza, trupa e formată din Serj Ialovițki și Serghei Stepanov.

SHOK.md


MAR 12, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...