[ X ]
[ X ]
FRESH
Nici nu zici că e ea! Caitlyn Jenner a apărut pe stradă cu şapcă pe ...
Recunoaște UN MARE NEAJUNS! Adrian Ursu: Am început să primesc plăcere ...
Zile STRESANTE, după ce Amelia s-a ales CU FEBRĂ! Ana Cernicova: Foarte ...
În sfârșit! Gina Pistol și Smiley, primele declarații despre povestea ...

Tany Vander a dezvăluit SEXUL BEBELUȘULUI: „Nu eram pregătită să fiu însărcinată” FOTO//

Interpreta Tany Vander este însărcinată în 3 luni și mărturisește că nu era pregătită să devină mamă, iar vestea a fost neașteptată, informează SHOK.md.

„Nu aveam de gând să țin mult secretul, dar voiam să fiu sigură. Deja toată lumea știa și mă întreba și era penibil să ascund. Sunt însărcinată în 14 săptămâni, în 3 luni”, a spus ea, în cadrul emisiunii „Vorbe bune cu Lilu” de la Canal 2.

Ea a dezvăluit că sunt în așteptarea unui băiețel. „Eram sigură că va fi băiețel. Dar toată viața mi-am dorit fetiță, până l-am întâlnit pe soțul meu. Dar am zis că ar fi păcat să nu nasc un bărbat așa ca el. Trebuie să mai fie cineva ca el. eu până la Vasile nici nu mă gândeam la copii. De la Vasile am simțit că vreau un copil, am zis că ar fi frumos, dar tot nu eram pregătită”, a spus viitoarea mămică.

Tany a spus că sarcina a fost o surpriză. „Am venit din vacanță și credeam că am intoxicație, nu puteam să mănânc nimic, doar terci și fructe. Apoi, am făcut 4 teste, ca să fiu sigură. Toate arătau câte 2 liniuțe slăbuțe, eu am zis că e o greșeală, că nu are de unde. Și am făcut și o analiză și a confirmat. Nu știu, nu eram pregătită, mi s-au întâmplat de toate, dar să fiu însărcinată nu. Am izbucnit în lacrimi. Eram la muncă, când am aflat. Lui Vasile i-am zis a doua zi, dimineața la cafea i-am arătat o suzetă”, a spus ea, pentru sursa citată.

SHOK.md


SEP 27, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...