[ X ]
FRESH
Jumătate de viață – FĂRĂ CARNE! Bloggeriță: „În clasa a 7-a am decis ...
Lia Taburcean, despre RELAȚIA EI cu Kapushon: „Nu cam am șanse la ...
Ducii de Sussex au făcut publică o nouă fotografie cu Archie. Cu cine ...
Brio Sonores A DAT LOVITURA: „Începând cu acest moment renumitul compozitor ...

Trecută printr-un DIVORȚ și fiind alături de SUFLETUL EI PERECHE, Tany Vander DĂ LECȚII despre energia sexuală și cum să ții bărbatul lângă tine!

Cu o vastă experiență în ale bărbaților – după cum dă ea de înțeles, Tany Vander s-a lăsat de muzică, dar a devenit nutriționistă și mai și organizează întâlniri cu alte femei, unde vorbește despre bărbați, relații și sex, informează SHOK.md.

Tany, într-un live pe Instagram, a anunțat că organizează un nou „private meeting”, o întâlnire privată cu doar 10 fete, în această sâmbătă.

„În cadrul seminarului abordăm teme mult mai profunde, despre atitudinea femeii, de ce pleacă bărbații chiar dacă faci totul, de ce nu poți atrage bărbatul potrivit chiar dacă ești super frumoasă și deșteaptă”, a explicat ea, rugând participantele să pregătească și câte 2-3 întrebări pentru care doresc răspunsuri.

Sâmbăta trecută, nutriționista a organizat primul privat meeting, iar, ulterior, pe Instagram, a oferit unele detalii:

„Girls Power!🎀🎉Astăzi a avut loc un private-meeting cu 10 fete superbe! Am vorbit despre cum ar trebui aa fie atitudinea unei femei intr-o relație ca sa o mențină mereu pe foc🔥😻,de ce este atit de important sa ai acel ceva in tine 🦋și cum sa-ti trezești energia sexuală 😈Va mulțumesc fetelor pentru ca va pasa de voi și ca nu încetați sa vreți sa deveniți și mai perfecte decit sunteți de fapt!❤️🌸Love u all!💋”.

Amintim că, în 2017, ea a organizat un seminar „Live cu Tany Vander” cu 60 de participante, însă, mai târziu, a recunoscut că sunt prea multe, de asta va opta pentru ceva mai restrâns.

SHOK.md amintește: Tema bărbaților o preocupă pe Tany Vander de mai multă vreme, anterior chiar spunea că la un moment dat va lansa o carte despre psihologia bărbaților.

În ceea ce ține de viața sa amoroasă, Tany Vander sau Tatiana Gribincea a fost căsătorită timp de 2 ani – 2012-2014, cu Nichita Iarmolenco. Ulterior, ea a fost zărită de mai multe ori la brațul lui Gheorghe Sochircă, însă cei doi nu au confirmat relația. Și de aproape doi ani este într-o relație cu omul de afaceri Vasilyi Lungo, despre care Tany a spus că e sufletul ei pereche.

42194285_2060704147283537_5465735433398779904_n

SHOK.md


SEP 21, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...