[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
ANDREEA BĂLAN, MAI ÎN FORMĂ CA NICIODATĂ. Cum arată artista în costum ...
Pasha Parfeni A LANSAT PIESA „Chitara mea”: Așa o bunătate de melodie ...
Cristina Ceauș a lansat CÂNTEC NOU, în colaborare cu Frații Ștefaneț! ...
Descoperire ȘOCANTĂ în timp ce câțiva tineri filmau un videoclip pe ...

Tatăl ei – ieri, 1,5 ani de când s-a stins din viață, Adam – astăzi, 1,5 ani de când S-A NĂSCUT! Mariana Șura: „Cred că Adam e continuitatea tatălui meu”

Interpreta Mariana Șura, un an și jumătate în urmă, și-a pierdut tatăl și tot atunci, la diferență de o zi, a venit pe lume fiul ei, Adam, informează SHOK.md.

„Tatăl meu a fost omul care niciodată nu a chemat ambulanța. S-a stins în doar 3 săptămâni, din cauza cancerului”, a dezvăluit ea, în cadrul emisiunii „Prima oră” de la Prime TV.

Artista a spus că a fost binecuvântată cu un tată de nota 10 și a fost fata tatei. „Unicul lucru care îmi rămâne să sper e că e în lumea lui Dumnezeu, alături de părinții săi. Noi și nepoții vom încerca să trăim doar cu reușite, ca el să se mândrească de acolo”, a spus Mariana.

De asemenea, interpreta a spus că 18 octombrie e ziua când se împlinește un an jumătate de la plecarea din viață a tatălui ei, iar pe 19 octombrie – un an și jumătate de când Adam a venit pe lume. „Cred că Adam e continuitatea tatălui meu”, a subliniat ea.

SHOK.md


OCT 19, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...