[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
ARE REGULI CLARE! Anastasia Fotachi: „Caută oportunități. Este imposibil ...
Andreea Bălan și George Burcea, din nou împreună. Semnele care i-au ...
Uite cum arăta CÂND ERA COPIL! Svetlana Sainsus: „O adevărată copilărie ...
A suferit mult, dar GATA! Valeria Lungu: „Am ajuns la etapa când am ...

Top-3 INTERPREȚI care au spus “DA” în 2014!

După ce ne-am amintit de jurnaliștii, care și-au pus pirostriile în 2014, SHOK.md a decis să realizeze și un top al interpreților care au făcut pasul cel mare. Așadar:

1. Boris Covali. Interpretul și-a oficializat relația cu logodnica sa, Nelly Bragari, în luna iunie. Evenimentul a avut loc la un restaurant din Vadul lui Vodă. Fericitul cuplu a celebrat nunta în aer liber astfel că au optat pentru ținute lejere. Mireasa a ales o rochie albă, lungă, și păr ușor buclat, iar mirele – constum, dar nu oarecare. Boris Covali a purtat cămașă albă, vestă și pantaloni scurți de culoare albastru închis.

nunta4

2. Cristina Croitoru. Interpreta împreună cu iubitul ei au trăit momente de fericire maximă vineri, 14 noiembrie, când și-au unit destinele. Cristinei și lui Alexandru le-au fost alături, în cea mai frumoasa zi din viața lor, rudele și cei mai apropiați prieteni. Petrecerea de nuntă a fost organizată, cu mare discreție, într-un local de lux din capitală.

croitoru

3. Adrian Ursu. S-au cununat în 2013, dar au făcut nuntă în 2014. Familia interpretului Adrian Ursu celebra la 1 mai, o sărbătoare dublă: nunta și cumătria micuței Maria-Andreea. Petrecerea a fost relaxantă și n-a decurs după un program bătut în cuie: muzica bună, dansurile, fotografiile comune, focurile de artificii și surprizele pregătite pe ascuns, l-au marcat deosebit pe Adrian.

facebook.com

facebook.com

SHOK.md


IAN 10, 2015 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...