[ X ]
[ X ]
FRESH
Ștefan Bănică Jr. a vorbit despre relația cu fiica lui, Violeta. „Nu ...
Natalia Barbu l-a arătat PE FIUL LOR, într-o sesiune FOTO de familie: ...
Deși spunea că nu o va face, Dara ȘI-A ARĂTAT IUBITUL: „Frumos băiat, ...
Ascultă NOUA PIESĂ a Diannei Rotaru! E foarte ritmată, în stil LATINO!

Trupa Akord va avea ALTĂ COMPONENȚĂ! Producătorul, despre CINE VA LUA LOCUL lui Igor Stribițchi!

Producătorul Iurie Bădicu a dezvăluit că, din această toamnă, trupa Akord va avea o altă componenţă, informează SHOK.md.

„Deşi nu a fost din start concepută de mine, adică băieţii erau în trei la momentul când i-am cunoscut deja, am făcut un refresh, un rebranding la momentul cuvenit şi am mers următorii 10-12 ani deja altfel”, a spus el, în cadrul emisiunii „Istoriile Gloriei” de la NTV.

Totodată, producătorul, a spus că foarte curând se relansează trupa şi Igor Stribiţchi nu va mai fi membru, așa cum anunțase.

„Da, este o desfăşurare logică a evenimentelor. Odată ce Igor îşi doreşte o carieră solo, de ce nu?! Fiindcă are tot potenţialul să şi-o facă, are experienţa necesară şi nu-mi rămâne decât să-i doresc succes. Cu siguranţă, voi participa la rebranding-ul trupei Akord, din această toamnă, şi vom relansa acest proiect într-o formulă nouă. Poate nu sunt pregătit cu informaţia cine va fi, dar vom afla în curând, va fi fără Igor Stribiţchi”, a mărturisit Iurie, pentru sursa citată.

SHOK.md amintește: Igor Stribițchi a anunțat, recent, că mai cântă în Akord până în noiembrie, cât mai au unele contracte de onorat, apoi se concentrează pe cariera solo, mai ales că s-a stabilit cu traiul la București.

Cristina TOMAC


SEP 10, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...