[ X ]
FRESH
Ce covor erotic are Mihaela Rădulescu pe terasă. Și-a uluit fanii
TRADIȚIE DE FAMILIE! Svetlana Tataru: „De mai bine de 4 ani, mergem ...
Anul trecut a avut o vacanță FOARTE ACTIVĂ! Alina Alexei: „În această ...
A lansat O COLECȚIE NOUĂ! Natalia Platon: „E cea mai complicată și ...

Trupa Millenium a sărbătorit 20 de ANI! Uite ce SURPRIZĂ le-a făcut șeful statului!

Președintele țării a participat la concertul aniversar al Formației „Millenium” „20 de ani cât un millenium…”, care s-a desfășurat sub egida Președintelui Republicii Moldova la Palatul Național ”Nicolae Sulac”, anunță serviciul de presă al Președinției.

Șeful statului le-a făcut o surpriză, anunțul a fost comunicat chiar pe scena de ieri-seară. În semn de apreciere a meritelor deosebite în dezvoltarea artei muzicale, pentru contribuţie substanțială la propagarea valorilor moral-spirituale și înaltă măiestrie profesională, șeful statului a conferit:

„Ordinul Republicii” domnului Vladimir GORGOS, impresar și producător al Formației;

Titlul onorific „Maestru în Artă” – domnului Nicolae CARAGIA, compozitor și doamnei Olga GORCINSCHI, solistă în Formația „Millenium”;

Titlul onorific „Artist Emerit” – domnului Alexandru ZGUREANU, solist-instrumentist în Formația „Millenium”.

De menționat că, ”Millenium” este una dintre cele mai longevive formații autohtone. Pe parcursul anilor ”Millenium” a lansat zeci de tineri talentaţi care astăzi au devenit interpreți cunoscuți, printre care: Natalia Barbu, Nadin Trohin, Victoria Mahu, Natalia Gordienco, Alex Calancea, Alexandru Gorgos, Aliona Triboi şi alţii. De asemenea, “Millenium” a promovat imaginea Republicii Moldova în cadrul mai multor concursuri şi festivaluri internaţionale, clasîndu-se pe locuri de frunte și obținînd trofee.

SHOK.md


OCT 6, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII