[ X ]
[ X ]
FRESH
Gabryel Nebunu SE AUTOIZOLEAZĂ ÎN CONTINUARE: „Sunt la țară, la bunici”
The Motans a lansat PIESĂ CU Alina Eremia: M-a dus în piața San Marco ...
Textilele NU SE RECICLEAZĂ! Jurnalistă: Ca să evit la maxim… am revenit ...
NAT TAN anunță lansarea unei noi piese: „Dacă nu ați pierdut sufletul ...

Sanda Țurcan – INDIGNATĂ de decizia de a fi UNA DIN DOUĂ cele mai sexy: „La practic 9000 de voturi diferența e ridicol să împarți locul cu cineva”

Femeia de afaceri Sanda Țurcan (32 de ani), desemnată al doilea an consecutiv cea mai sexy femeie din Moldova – de Vip Magazin, se declară nedumerită și se arată indignată de faptul că, în 2019, împarte locul I cu Olivia Manoli (22 de ani). Deși, afirmă ea, a câștigat la mare diferență de voturi, informează SHOK.md.

Sanda a spus că pe coperta revistei ar fi trebuit să fie cineva, dar locul I să nu fie oferit la două.

Anul acesta chiar e culmea cică deja juriul mai decide chiar dacă diferența e de 1 milion”; „La practic 9000 de voturi diferența ridicol să împarți locul cu cineva” – sunt doar câteva afirmații de-ale sale, iar toate comentariile Sandei, făcute pe Instagram, le vedeți mai jos.

De menționat că, Sanda Țurcan nu a participat la petrecerea de premiere, aflându-se peste hotare. Ieri ea a primit coronița de la prietena sa, Gabriela Damir.

SHOK.md amintește: Rodica Ciorănică, directorul revistei, a spus că locul I la voting a fost obținut de Sanda Țurcan, însă redacția a decis să ofere noutate topului, astfel că a mai acordat un loc I. Olivia Manoli, potrivit voting-ului, s-a clasat pe locul II.

SHOK.md


APR 25, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...