[ X ]
[ X ]
FRESH
Trupa 7 KLASE a venit, ieri, cu un mesaj PLIN DE DURERE: „Trăim o ...
Stilista Xenia Bugneac A RĂSCOLIT ARHIVA: „Am un singur regret, aveam ...
„ERAM FERICIȚI, DAR NU ȘTIAM!” Natalia Gordienko: „Acum, când multe ...
DEZINFECTEAZĂ FRUCTELE ȘI LEGUMELE! Prezentatoare TV: „Deja mi-e frică ...

UMORUL din România E DIFERIT! Irina Rimes: „Noi am crescut cu umorul rusesc. Prietenul meu îmi explica de fiecare dată glumele…”

Interpreta Irina Rimes, a dezvăluit că umorul românesc e diferit de cel moldovenesc. Astfel, a mărturisit că, atunci când a venit prima dată în România, nu înţelegea glumele, însă în prezent și-a mai „calibrat umorul”, informează SHOK.md.

„Umorul moldovenesc cu umorul românesc n-are nicio treabă. Și observ cel mai mult lucrul ăsta acum, când vine fratele meu din ce în ce mai des în România și iese cu prietenii mei, cu trupa mea, cu băieții mei și se înțeleg foarte bine, în afară de glume. Noi am crescut cu umorul rusesc. Și aici umorul este altfel. Când am fost prima dată la un spectacol de stand-up, aici, în România, nu mi-a plăcut”, a spus ea, în cadrul unui interviu pe stirileprotv.ro.

De asemenea, Irina, pentru sursa citată, a spus că prietenul ei îi explica de fiecare dată dacă glumele care se făceau erau pe seama ei sau nu.

„Eram, de fapt, cu prietenul meu, care-mi explica, vezi, acum s-a glumit cu tine, nu despre tine. În general, toate glumele erau despre mine, pentru că eu cu accentul meu și cu proveniența mea dădeam motive de glume. Oarecum. Eram un cerc foarte restrâns de prieteni și de aia spun că nu-mi dădeam seama niciodată când fac mișto de mine sau când râd cu mine. Când mă iau peste picior sau când nu mă iau peste picior. Sau când vorbesc serios. Ei spuneau câte o glumă și eu după aia îi șopteam la ureche lui Andi: Andi, dar ei au vorbit serios? Sau ei au glumit acum? Acum încă am un umor ciudat pentru prietenii mei”, a mărturisit artista.

Cristina TOMAC


FEB 25, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...