[ X ]
FRESH
Iată cum arată pe interior clădirea PREȘEDINȚIEI după renovare! VIDEO//
Bianca Drăgușanu și-a golit cardurile la Paris. Pe ce a dat 20.000 ...
Creţele, cele mai optimiste femei!
Horoscop 19 octombrie 2018. Zi grea pentru trei zodii

Un CUPLU de artiști din Moldova A DIVORȚAT, la nici UN AN de căsnicie! Află CINE a cerut să meargă pe căi diferite! FOTO//

Interpreta Viorica Lupu și violonistul Sergiu Pavlov s-au căsătorit anul trecut în luna octombrie, iar în luna august a acestui an au divorțat. Informația despre divorț a fost confirmată de către interpretă pentru JURNAL de Chișinău, informează SHOK.md.

„N-a fost să fie. Acum nu sunt în Moldova, pentru că după divorţ am simţit că am nevoie de o pauză. Mi-am onorat angajamente, după care am mers în vacanță cu Lenuța, sora mea”, a declarat interpreta, adăugând: „eu am cerut divorţul”.

Totodată, Viorica a spus că trădarea este motivul divorțului.  „Nu vreau să dau prea multe detalii despre motivele care au dus la despărțire – ar însemna să vorbesc despre lucruri deloc plăcute, iar eu n-aş vrea să-i fac să sufere nici pe părinţii mei, nici pe ai lui. Voi spune doar că ne-am înstrăinat, iar asta e o consecinţă a problemelor apărute în ultimele luni de căsnicie. Ştiu că în orice familie sunt perioade mai bune și mai puțin bune, căci cei opt ani în care am fost împreună cu el n-au fost doar lapte și miere, dar am știut să depășim momentele dificile. De data asta însă e altceva. Trădarea omului drag m-a făcut să nu mai pot rămâne lângă el. Eu am cerut divorţul”, a mărturisit ea.

Interpreta a spus că relația lor a durat 8 ani și a culminat cu nunta – un eveniment ce a adunat 400 de invitați din Moldova și România. „De obicei, după nuntă tinerii își încep luna de miere, în cazul nostru însă acest eveniment a constituit începutul sfârșitului”, a adăugat ea pentru JURNAL de Chișinău.

Viorica a mărturisit că i-a fost foarte greu să treacă peste ruptură, acum e bine din punct de vedere emoțional și e sigură că nu mai există șansă de împăcare, adăugând că toată lumea s-a arătat surprinsă de divorț, mai ales după o nuntă atât de mare și frumoasă.

SHOK.md


OCT 27, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...