[ X ]
[ X ]
FRESH
Viaţa cântăreţei Amy Winehouse va fi povestită într-un film
Și-a împlinit POFTA DE CIREȘE! Aura: „Am mâncat pe saturate. Am luat ...
"Bine, cânți... Dar cu ce te ocupi serios?" Interpretă: Abia acum ...
Adevăratul motiv pentru care designerul Karl Lagerfeld purta mereu ...

Un interpret autohton ȘI-A MICȘORAT URECHILE: „Oamenii când doreau să mă jignească şi nu aveau cu ce, se aninau de urechile mele” FOTO//

Interpretul Patrick Hanganu, cu ceva timp în urmă, a avut o intervenţie estetică la urechi, informează SHOK.md.

„Aproape, încă sunt puţin vinete, ele încă mă dor puţin dacă le ating, dar 75% s-a vindecat deja. Se văd schimbări?! Da, eu le vedeam permanent, mai ales la televizor. Da, îmi place, mă văd mai bărbat. Cu urechile din trecut eram copilaş, eram prea zglobiu”, a dezvăluit el, în cadrul emisiunii „O seară Perfectă” de la Pro TV.

De asemenea, interpretul a spus ce-l determină pe un bărbat să facă intervenţie estetică. „Tendinţa de a deveni mai bun, de a se place pe sine, pentru că încrederea în sine vine foarte mult şi de la cum arătăm noi. Pentru că noi în fiecare zi de privim în oglindă şi dacă ne place de noi, suntem încrezuţi. Dacă suntem încrezuţi, noi, bărbaţii, reuşim totul”, Patrick, pentru sursa citată.

El a dezvăluit că deseori primea remarci şi jigniri în privinţa urechilor sale. „Sigur, de asta, cred că am şi făcut. Da, s-au adunat. Sunt nişte traume care n-o să mai fie. Şi fete şi băieţi spuneau. Eu făceam live-uri pe Facebook, aveam multe vizualizări şi se nimereau persoane care îmi spuneau, cumva asta îmi dezbătea emoţiile pozitive pe care le aveam. Mă simţeam jignit. În general, oamenii când doreau să mă jignească şi nu aveau cu ce, se aninau de urechile mele”, a adăugat artistul.

Cristina TOMAC


MAR 3, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...