[ X ]
[ X ]
FRESH
Seeya a lansat PIESĂ NOUĂ, cu influenţe Reggaeton. Ascultă „Love in ...
Emily Istrate a lansat PRIMA PIESĂ, în colaborare cu producătorul ...
Valentina Nejel, despre DRAGOSTE: „Te iubesc” e drăguț. Deși noi femeile ...
Pentru ea, DRAGOSTEA E CEL MAI FRUMOS SENTIMENT! Scriitoare: „Sunt ...

Un interpret ȘI-A EXTIRPAT AMIGDALELE: „După intervenție, ți le arată”

Interpretul Dumitru Mîțu, membrul trupei BrioSonores, și-a extirpat amigdalele, cunoscute mai degrabă ca „glandele”, informează SHOK.md.

„Am avut 2 operații și, probabil, voi mai avea una, pentru că am avut o copilărie nu prea liniștită.

Am avut frică, m-am întrebat, m-am consultat și cu profesorul meu, în perioada studenției și mi-a zis că nu au nimic glandele cu coardele vocale, dar mai mult e o chestie psihologică, pentru că e o schimbare, dar până la jumătate de an comoditatea vine înapoi.

Aveam mari probleme, pentru că permanent erau inflamații. 1 an de zile am încercat să le tratăm prin toate metodele și să știi că a fost bine, dar efectele erau pe 2 săptămâni nu mai mult”, a spus el, în cadrul emisiunii „Vorbe bune” de la Canal 2.

Artistul a spus că el a preferat să vadă cum decurge operația. „A fost destul de ok, până la 20 de minute. Dacă nu te temi de sânge, la urmă ți le arată, chiar am și glumit că poate le pun în borcan și le iau acasă”, a mai spus artistul.

Dumitru a subliniat că în 3 săptămâni și-a revenit complet și, practic, nu mai avea problemă. „O lună de zile am avut pauză vocală, iar, apoi, în decurs de jumătate de an – faci exerciții și revii, dar eu am revenit într-o lună, deja aveam concerte cu băieții”, a menționat el.

SHOK.md


FEB 7, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...