[ X ]
[ X ]
FRESH
A lansat piesă bazată pe EXPERIENȚELE SALE ÎN DRAGOSTE! Nicoleta Nucă: ...
A ieșit pe stradă după MAI MULT DE 20 DE ZILE! Monica Babuc: „E teribil ...
Și-a arătat SOȚIA, ÎN PREMIERĂ! Igor Strib: „Cea mai mare comoară ...
Ofițer de presă – DEZVĂLUIRI INCREDIBILE despre silueta sa: „Aceasta ...

Un Paște SPECIAL! Corina Bezdîga: „Mergem cu toții acasă la mama, prima oară – logodnicul meu”

Scriitoarea Corina Bezdîga, în acest an, va marca Paștele, împreună cu familia, şi pentru prima dată alături de logodnic. Contactată de SHOK.md, ea a vorbit despre tradiţii şi meniul de sărbătoare.

„Anul asta vom avea un Paști special, pentru că ajungem cu toții acasă la mama. Eu, sora mea, fratele meu și pentru prima oară – logodnicul meu. Vom sărbători acasă, la mama, acolo unde sărbătoarea asta se simte atât de special.

Meniul este unul tradițional, pregătit de mama și de noi, eu și sora mea vom participa la pregătiri, la fel și iubitul meu, care are de gând sa gătească ceva Belgian tradițional. Nu cumpărăm aproape nimic, totul facem acasă la mama în cuptor. Cozonaci, pasca, prăjituri. Oua roșii și câteva colorate, asta e ritualul care îmi place cel mai mult. De obicei, eu mă ocup de acest aspect.

Tradițiile pe care le respectam sunt: în vinerea Paștelui ținem post, sâmbătă gătim și facem toate pregătirile, seara mergem la rugul care se face în centrul satului, iar în amurg mergem la biserica pentru a sfinți mâncarea, apoi ne întoarcem acasă și ne așezăm cu toții la masa.

Doresc tuturor sărbători binecuvântate și lumina în suflet. Pace și sănătate celor dragi!”, a spus Corina.

Cristina TOMAC


APR 27, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...