[ X ]
FRESH
Adriana Lima, la un pas de gafă vestimentară la Cannes. A purtat o ...
Festivalul „TEFI-Sodrujestvo” va avea loc în septembrie, la Chișinău, ...
Sasha Mad a lansat UN NOU VIDEOCLIP: „Important e să nu facem greșeli ...
Kim Kardashian, într-o rochie foarte mulată. Ce s-a văzut? FOTO//

Un tânăr designer din Moldova ȘI-A REALIZAT UN NOU VIS în SUA - a devenit parte a comunității de artiști din Spanish Village din San Diego!

Designerul moldovean Irina Madan şi-a realizat un nou vis. Ea a devenit parte a comunității de artiști din Spanish Village din San Diego, informează SHOK.md.

Într-o postare pe Facebook, ea a comunicat cum a ajuns să facă parte din acea comunitate dar şi mai multe detalii:

Un nou vis al meu tocmai s-a îndeplinit! Am devenit parte a comunității de artiști din Spanish Village Art Center – Balboa Park, San Diego – unul dintre cele mai artistice locuri pe care le-am văzut în viața mea. Îmi amintesc bine ziua când am vizitat pentru prima dată acest loc plin de culoare și povești. Admiram cu ochii visători fiecare mic detaliu și ziceam în sinea mea:

Cu siguranță, San Diego este orașul unde vreau să locuiesc și anume Spanish Village este locul unde aș vrea să lucrez. Cât mi-aș dori să am atelier aici. Aș vopsi ușa în turcoaz și roșu, paleta mea de culori s-ar vedea ușor prin geamul de sticlă… și multe-multe pensule s-ar vedea… și creațiile mele pictate manual puse atent pe manechine și pe mesele colorate.

Procesul de selecție a noilor artiști s-a desfășurat în două etape. Prima etapă a fost prezentarea a mai multor acte, completarea a unui formular cu portofoliu, participări ș.a. În cea de-a doua etapă (jurizarea) au trecut 40 de artiști. Etapa presupunea expunerea a 5 creații care au fost analizate și notate de către 3 reprezentanți independenți ai juriului. Am lăsat lucrările expuse pe masă și am plecat. Urma să ne întoarcem în câteva ore ca pe masa fiecărui artist participant să găsim un plic cu rezultatul. Mi-a fost de ajuns să citesc „Congratulations!” ca să simt acea euforie care îmi era atât de necesară. Știam că era să îmi mai aline puțin dorul de casă… până una-alta. O atenție deosebită am oferit celor 3 foi galbene găsite în plic. Acolo erau scrise notele și comentariile constructive ale fiecărui reprezentant al juriului vis-a-vis de creațiile artistului.

Spanish Village a fost construit în anul 1935 și reprezintă un centru cultural, o comunitate ce adună un număr de 200 de artiști locali care își expun spre vinzare creațiile din toate domeniile artei în 37 ateliere și galerii.

Spanish Village este situat în Parcul Balboa – cel mai mare parc cultural din Statele Unite și găzduiește 15 muzee, grădini, scenă pentru muzica simfonică, ateliere pentru artiști și una dintre cele mai mari și cunoscute grădini zoologice din lume – The San Diego Zoo”.

Cristina TOMAC


MAR 15, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...