[ X ]
[ X ]
FRESH
Ofițer de presă – DEZVĂLUIRI INCREDIBILE despre silueta sa: „Aceasta ...
3 ANI DE CÂND S-A DESPĂRȚIT de Veaceslav Ceban! Aura: „Într-o clipă…viața ...
Kylie Jenner, cel mai tânăr miliardar din lume în topul Forbes
6 zodii predispuse să fie mincinoase patologice

Va deveni, DIN NOU, MĂMICĂ! Anya Țapeș: „E o sarcină foarte dorită. Fiul a fost primul care a aflat vestea” FOTO//

Vloggerița Anya Țapeș va deveni din nou mămică. Sarcina a fost planificată şi mult dorită. Astfel, pe pagina sa de Instagram, a vorbit despre aceasta, informează SHOK.md.

„Era într-o zi de vineri dimineață oră 6:10… Zi de toamnă cu un pic de rouă! Fiul Damian a fost primul care a aflat vestea precum că sunt însărcinată. Emoții de nedescris, lacrimi de bucurie si o îmbrățișare atât de caldă

A fost o sarcină foarte mult dorită și așteptată, planificată, începând cu cel mai mic detaliu. Din prima zi reacția familiei a fost foarte pozitivă și binevenită. Când i-am spus surorii, glasul îmi tremura și nu puteam vorbi la cit de tare m-au înăbușit lacrimile. Începând cu săptămâna 3 fiece zi, chiar fiece zi pentru mine era un coșmar, într-adevăr greu de suportat. Nu mai spun de toxicoza care mă chinuia de 4 sau 5 ori neieșind din baie…. (să nu sperii viitoarele mămici totul se poate de răbdat).

Pentru că și prima sarcină pentru mine a fost plină de obstacole și pericole, alte primejdii care mă chinuiau... însă dorința de a fi mamă a fost cu mult mai puternică!

Mănânc absolut totul, tot ce vreau și ce îmi cere organismul, însă din motive toxice am exclus carnea, cafeaua și sărutul.

Am adăugat 1, 5 kg, dar ținând cont că cu Damian am adăugat 6 kg nu cred acum să adaug mai mult!

Dorm 10-12 ore din 24, pentru mine e super. Nu consider sarcina un grad de invaliditate, de aceea nu refuz la activitățile mele zilnice cu care m-aș fi preocupat până la sarcină, inclusiv merg la volan și fac foarte multă mișcare zilnică. Mă consider în stare să îmi continui modul de viață obișnuit. Când obosesc, obosesc și gata, înseamnă că atât pe azi nu mă forțez.

Nu primesc sau de fapt mai bine spus nu accept sfaturile cuiva referitor la sarcină, copil, mod de alimentație și altele atâta timp cât nu întreb. Femeilor ce vor să devină mame le voi spune așa: Dumnezeu există. Bate și ți se va deschide, Cere și ți se va da. Vă pup, fiți fericite”, a dezvăluit ea.

Anya a spus că a a ales să nască la o maternitate privată.

Precizăm că, vloggeriţa are un fiu – Damian.

Cristina TOMAC
Foto: Instagram/Anya Tapes


FEB 18, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...