[ X ]
[ X ]
FRESH
Textilele NU SE RECICLEAZĂ! Jurnalistă: Ca să evit la maxim… am revenit ...
NAT TAN anunță lansarea unei noi piese: „Dacă nu ați pierdut sufletul ...
Cu o frumusețe naturală de invidiat, Anastasia Fotachi dezvăluie trucurile ...
Vedetele care nu mai au voie să lucreze împreună

Vai și amar de cel care va vrea SĂ-I FIE GINERE?! Victoria Lungu: „O să-l trec prin filtru şi ştiu cum s-o apăr pe Valeria”

Interpreta Victoria Lungu a dezvăluit ce fel de soacră va fi, dar şi cum trebuie să fie iubitul fiicei sale, informează SHOK.md.

„Sunt o soacră foarte bună, dar dacă nu încearcă să-i schimbe traseul fetei mele. Nu aş vrea să fie căsătorit sau după un divorţ, asta nu-mi doresc, dar eu deja am aţa în mână şi ştiu cum să ghidez. Sunt o soacră pe cât de bună, pe atât de rea. Cu mine trebuie să ştii cum să te aperi, o să-l trec prin filtru şi ştiu cum s-o apăr pe Valeria, indiferent cât de îndrăgostită nu va fi ea. Îmi doresc să o iubească şi să o respecte, să o înţeleagă. Pentru că a fi artist e o profesie foarte specială”, a spus Victoria, în cadrul emisiunii „Iubeşte viaţa” de la TV8.

Amintim că, Victoria Lungu a dezvăluit, recent, și că ea a fost cea care a despărțit-o pe Valeria de fostul ei iubit, deoarece ea urma să se căsătorească în vara anului 2019, însă asta i-ar fi stricat drumul spre o carieră de succes.

Cristina TOMAC


DEC 12, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...