[ X ]
FRESH
Horoscop 20 mai 2019
Olanda a câştigat Eurovision 2019 cu o piesă de dragoste şi cel mai ...
Smaranda și Bogdan! Află CUM AU ALES NUMELE Vasile Munteanu și soția ...
Adriana Ochișanu și-a luat COSTUM POPULAR NOU: „E foarte greu, are ...

Valentina Naforniță a dat VESTEA CEA MARE: „Opera din Paris mi-a îndeplinit acest vis. Am plâns destul săptămâna aceasta”

Soprana Valentina Naforniță se află la Paris, unde și-a îndeplinit un vis – a obținut un nou rolul Iolantei de P.I Ceaikovsky la Opera de acolo, și acum este în repetiții, informează SHOK.md.

„Va imbratisez pe toți din Paris.

Sunt aici pentru un alt rol nou in aceasta stagiune , al treilea , dar și cel mai complex și dramatic din toate de pana acum.

Voi cânta rolul titular din Iolanta de P.I Ceaikovsky. M-am îndrăgostit de muzica lui Ceaikovsky inca de pe la colegiu din Chișinău ,și visam la zilele in care voi putea face repertoriul rus.

Opera din Paris mi-a îndeplinit acest vis. Acum suntem in prima săptămâna de repetiții alături de talentații mei colegi. Va voi spune mai mult despre aceasta producție al lui Dmitri Tcerniakov mai tirziu, tot ce pot sa va spun pana acum este ca am plîns destul săptămâna aceasta din cauza acestei povesti. Dar sunt fericita!”, a scris Valentina, zilele trecute, pe Facebook.

SHOK.md


APR 25, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...