[ X ]
[ X ]
FRESH
Kim Kardashian a ajuns la ţară! Din luxosul LA în prăfuitul Wyoming, ...
A îmbrăcat ROCHIA DE MIREASĂ! Dana Rogovski: „Emoții de nedescris ...
Katy Rain a lansat piesa „GOOD LUCK”: „Nu trebuie să ne pese ce zic ...
TREI GENERAȚII, într-o postură inedită: Cătălina Carauș, mama și bunica ...

Valentina Naforniță A STRĂLUCIT la deschiderea Wiener Opernball! Sora sa și-a amintit UN MOMENT MAGIC: Acolo am fost cerută în căsătorie!

Soprana Valentina Naforniță, ieri, după 5 ani, a cântat la deschiderea Wiener Opernball la Opera de Stat din Viena, informează SHOK.md.

Artista a strălucit la propriu într-o rochie maxi de culoare albastră. „Ce noapte, ce vis!”, a scris soprana pe Facebook.

Și sora sa, Lidia, s-a arătat mândră de Valentina și, totodată, și-a amintit de un moment magic: „Prințesa mea, surioara mea scumpa, nu imi pot stăpâni lacrimile de fericire, ai fost fantastică, o adevărată divă. M-am uitat de nenumărate ori la filmare și nu mă satur să te ascult/privesc, am emoții de părcă am fost alături de tine. Noi te iubim, suntem mândri de tine si tu o știi eu de fiecare dată ți-o spus, tu esti THE BEST, mai nou Number One.???????????Mulțumesc bunului Dumnezeu pentru familia mea frumoasă și pentru tot! ???
P.S :Cu 4 ani în urmă la Wiener Opernball am trăit cele mai frumoase momente din viața mea, am fost cerută în căsătorie. Câte emoții, nici prin cel mai mic vis nu am putut să imi imaginez că avea să urmeze o astfel de surpriză.❤️❤️❤️”.

SHOK.md


FEB 9, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...