[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Charlize Theron, probleme mari de sănătate. A ajuns pe mâinile medicilor
ABSOLUT ÎNTÂMPLĂTOR… după 35 de ani! Ion Ceban: „Am găsit-o la fel ...
A lansat ULTIMA PIESĂ din trilogie! Aura: „Este o piesă majoră, cu ...
Victoria Roșca, despre Ina – eroina din „Zâmbărele”: „De la ea puteai ...

Valentina Naforniţă – în PREGĂTIRI pentru concertul de la Chişinău! VIDEO//

Soprana originară din Moldova, Valentina Naforniţa, care face parte din trupa Operei de la Viena, va susţine în premieră un concert şi acasă. Ea va cânta alături de soţul său Mihai Dogotari. Ei recunosc că de mult timp îşi doreau acest lucru, iar acum se pregătesc intens de spectacol, scrie Protv.md.

Revenită de curând de la Viena, frumoasa solistă Valentina Naforniţa face ultimele pregătiri pentru marele concert pe care îl va susţine pe 24 august la Palatul Republicii. Biletul de intrare va costa 100 de lei.

Soprana va cânta alături de soţul ei, baritonul Mihai Dogotari. Ei vor fi acompaniaţi de Chişinău Youth Orchestra. Chiar dacă la Opera din Viena sunt obişnuiţi să cânte împreună, acum artiştii spun că au emoţii mai mari, întrucât evoluează în faţa publicului de acasă.

Soţii care sunt stabiliţi la Viena de 3 ani, spun că revin acasă cu drag, dar preferă să rămână cu traiul în Europa.

Valentina Naforniţă, în vârstă de 27 de ani, s-a născut în satul Cuhneşti, Glodeni. Acum ea este solistă a Operei din Viena. Soprana a devenit cunoscută după ce a câştigat concursul BBC Singer Of The World în anul 2011.


AUG 21, 2014 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...