[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Oare despre ce au vorbit maestrul Eugen Doga cu Ion Ceban? Cei doi ...
Aurel Chirtoacă, despre CHIȘINĂU: "E orașul în care am putut să îmi ...
Chișinău e ORAȘUL SUFLETULUI EI! Stela Botez: „Oriunde aș pleca, îmi ...
ÎL IUBEȘTE! Ala Zasmenco: Pentru mine, Chișinău rămâne cel mai frumos ...

Valeria Lungu, despre CEARTA cu Cătălin Botezatu și detalii de la „Bravo, ai stil”: „Nouă ne plătesc per emisiune”

Interpreta Valeria Lungu e concurentă la „Bravo, ai stil” şi are cei mai mulţi susţinători, iar, în cadrul emisiunii „Prima oră” de la Prime TV, a vorbit despre cearta cu Cătălin Botezatu, dar şi alte detalii despre acest concurs.

„Când vrei să obţii ceva frumos trebuie să dai totul din tine. E pe bune, nu e show. Momentul în care filmezi trei emisiuni într-o zi, 12 ore, nervii tăi nu au loc să mai doarmă, atunci când vii dintr-o emisiune cu aceeaşi chestie şi dai tot din tine. Noi nu avem dreptul să stăm cu telefonul în timpul emisiunii, eu am stat la pauză – aşa cum spune Botezatu, el s-a enervat când m-a văzut pe mine că la pauză am stat cu telefonul şi l-am ascuns în acel platou, oamenii din regie au spus că fetele au spus acolo şi atunci s-a întâmplat ce s-a întâmplat.

Eu m-am enervat pentru că s-a strigat la mine, mi-am făcut bagajul şi am plecat, în clipele următoare au arătat că mi-am făcut bagajul şi am plecat. Iar următoarea zi, la 8 eram deja în platou şi se filma deja următoarea emisiune. O emisiune se filmează în jur de 5 ore. Şi timp de o zi noi filmăm trei emisiuni. Sunt unica concurentă din acest concurs, moldoveancă fiind, care are cei mai mulţi susţinători. Nouă ne plătesc per emisiune, o sumă mică de bani”, a mărturisit ea.

Cristina TOMAC


MAR 1, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...