[ X ]
FRESH
CU CHIRIE în București! Irena Boclincă: „În momentul de față aș vrea ...
Jennifer Lopez face striptease de dragul artei. Cum a ajuns artista ...
Kapushon a început să scrie ȘI PIESE PENTRU COPII! Ariana Maistrov ...
NU ARE IUBIT, dar vrea să se mărite! Prezentatoarea TV Daniela Vizitiu ...

Valeria Lungu, despre CEARTA cu Cătălin Botezatu și detalii de la „Bravo, ai stil”: „Nouă ne plătesc per emisiune”

Interpreta Valeria Lungu e concurentă la „Bravo, ai stil” şi are cei mai mulţi susţinători, iar, în cadrul emisiunii „Prima oră” de la Prime TV, a vorbit despre cearta cu Cătălin Botezatu, dar şi alte detalii despre acest concurs.

„Când vrei să obţii ceva frumos trebuie să dai totul din tine. E pe bune, nu e show. Momentul în care filmezi trei emisiuni într-o zi, 12 ore, nervii tăi nu au loc să mai doarmă, atunci când vii dintr-o emisiune cu aceeaşi chestie şi dai tot din tine. Noi nu avem dreptul să stăm cu telefonul în timpul emisiunii, eu am stat la pauză – aşa cum spune Botezatu, el s-a enervat când m-a văzut pe mine că la pauză am stat cu telefonul şi l-am ascuns în acel platou, oamenii din regie au spus că fetele au spus acolo şi atunci s-a întâmplat ce s-a întâmplat.

Eu m-am enervat pentru că s-a strigat la mine, mi-am făcut bagajul şi am plecat, în clipele următoare au arătat că mi-am făcut bagajul şi am plecat. Iar următoarea zi, la 8 eram deja în platou şi se filma deja următoarea emisiune. O emisiune se filmează în jur de 5 ore. Şi timp de o zi noi filmăm trei emisiuni. Sunt unica concurentă din acest concurs, moldoveancă fiind, care are cei mai mulţi susţinători. Nouă ne plătesc per emisiune, o sumă mică de bani”, a mărturisit ea.

Cristina TOMAC


MAR 1, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...