[ X ]
FRESH
Kate Middleton, cadou emoționant pentru Prințul William
Moldovenii – CEI MAI BUNI! Au câștigat PREMIUL I la Campionatul European ...
1 AN de Miriam! Interpreta Romanița Toma: „ Copilul nostru bun, îți ...
Ultimele fotografii cu Prinţesa Diana în viaţă! Cronologia unor 24 ...

Valeria Lungu – din nou, EROINĂ în noul videoclip al mamei sale! Victoria Lungu: „E o trilogie, nu știu cum se va termina. Regizorul își va pune amprenta”

Interpreta Victoria Lungu, alias Vicky Lu, a pregătit o trilogie pentru fanii săi, iar două piese deja au fost lansate, informează SHOK.md.

„E o trilogie. E o poveste din viața reală, se întâlnesc vara precum în prima piesă „De vină este vară” și apoi ca în orice relație sunt și zile sumbre – „La meteo”, a doua piesă. Deja actorii au filmat imaginile pentru clipul piesei „La meteo”. Sunt aceiași actori – Antonio Giuliano și Valeria, care formează cuplul acesta. În primul clip sunt și eu care îmi amintesc de această poveste, acum, în al doilea, sunt o alta eu. Ea a semnat și regia și producția, ea lucrează cu echipa de acolo (n.r. – la București). Al treilea videoclip nu știu cum va fi, regizorul Valeria Lungu va pune deja amprenta în ultima piesă. Ea nu îmi permite să mă implic în scenariu. Sunt mândră să îmi văd copilul unde a ajuns”, a spus Victoria la emisiunea „O nouă zi” de la Canal 2.

Totodată, artista a precizat că a treia piesă va fi „Pe zăpadă desenează-mi inima”, dar este încă în proces de producție.

SHOK.md


OCT 17, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...