[ X ]
[ X ]
FRESH
Cum face Anda Adam bani pe timp de criză: "E o afacere care se mişcă"
Nutriționistul ATENȚIONEAZĂ asupra efectelor negative ale DIETEI FORȚATE: ...
NU ARE INSPIRAȚIE! Cătălina Carauș: „Nu mi s-a mai întâmplat de mult ...
Katy Perry mai are puţin şi naşte! Cum a pozat celebra cântăreaţă ...

Valeria Pașa, despre GROAZNICUL ACCIDENT prin care a trecut: „Ambele mâini mi-au fost fracturate, am avut 3 intervenții - una în Franța”

Interpreta Valeria Paşa a trecut printr-un accident grav, cu un an în urmă. Ambele mâini i-au fost fracturate şi a trecut prin trei operaţii, și chiar şi acum continuă să se restabilească, informează SHOK.md.

„A fost un an în urmă, după anul nou, am mers într-o vacanţă şi la întoarcere s-a întâmplat accidentul. Am avut ambele mâini fracturate, am avut trei operaţii, după care recuperarea, în fiecare zi continui să mă restabilesc. Acum e mai uşor, durerile nu sunt atât de mari.

Accidentul s-a întâmplat în România, eram cu prietenul meu şi nişte rude ale prietenului. Acolo am stat o săptămână, după care am revenit în ţară, şi a fost făcută operaţia la a doua mână, am mai stat o săptămână. După care s-a aflat că la mâna stângă nu s-a prins osul şi am fost nevoită să mai fac o operaţie și iarăşi o săptămână. Am mers în Franţa să-mi opereze mâna, pentru că doctorii au zis că e prea complicată şi nu se găseşte un astfel de implant de care să am nevoie. Toate 4 – 5 luni a fost mama cu mine, mă hrănea”, a mărturisit Valeria, în cadrul emisiunii „Vorbe Bune cu Lilu” de la Canal 2.

Cristina TOMAC


MAR 21, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...