[ X ]
[ X ]
FRESH
Diana Grigor S-A DEZGOLIT a doua oară: Prima dată, 8 ani în urmă, ...
Adrian Ursu a dezvăluit CUM A CUCERIT-O pe Irina Negară: „În acea ...
Andreea Marin și iubitul ei, primul interviu împreună. Cum e vedeta ...
Top 3 zodii care nu pot locui singure. Nativii care nu suportă singurătatea

VÂRSTA nu o pune-n gardă! Model, despre CĂSĂTORIE: „Până la 30 de ani, gândurile te duc mai mult la distracție, aici graba nu-și are rostul”

Modelul Cristina Postolachi nu se grăbește să facă pasul cel mare, indiferent de cifra indicată în buletin, or, afirmă ea, nu contează la ce vârstă te căsătorești, cel mai important e cu cine, informează SHOK.md.

„Consider că nu este o vârstă anume când trebuie să faci pasul decisiv. Fiecare simte când vine momentul să se căsătorească. O poți face și la 18 ani, dar poți să o faci și la 40. Doar că până la 30 de ani te maturizezi, devii mai înțeleaptă în alegeri, dar și mai pretențioasă. Știi exact ce îți dorești de la partenerul de alături. E valabil și pentru femei, și pentru bărbați”, a spus ea pentru Radio Sputnik Moldova.

Totodată, Cristina a spus: „căsătoria o faci pentru totdeauna, cel puțin așa ne dorim, de aceea pasul trebuie să fie conștient și bine gândit”. „Până la 30 de ani, gândurile te duc mai mult la distracție, aici graba nu-și are rostul”, a menționat modelul.

SHOK.md


FEB 24, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...