[ X ]
FRESH
INCREDIBIL care este meseria de bază a lui Fuego. Nici prin cap nu ...
Carolina Gorun a lansat VIDEOCLIPUL FILMAT ÎN ITALIA, pentru piesa ...
Abia după un an a povestit CUM A FOST CERUTĂ DE SOȚIE! Bloggerița ...
N-are noroc în dragoste și gata! Paris Hilton a anulat nunta!

Vasile Macovei trăiește O POVESTE DE DRAGOSTE cu Miss Moldova 2015. Uite-i în IPOSTAZE FIERBINȚI! VIDEO//

Interpretul Vasile Macovei, recent devenit liber, trăiește o poveste de dragoste cu Anastasia Iacub, Miss Moldova 2015. Totuși, aceasta nu e o istorie reală, ci e pentru cel mai nou videoclip al artistului, informează SHOK.md.

După multe luni de muncă asupra liniei melodice, dar și câteva săptămâni de post-producție a clipului, single-ul ”Niña” este lansat azi, 21 aprilie 2018. Este a doua piesă în limba spaniolă cântată de Vasile Macovei, după „Mirame” (single care are peste 400.000 de vizualizări pe YouTube).

„„Niña” este despre pasiune, iar principalul mesaj al piesei este că orice poveste de dragoste trebuie trăită la intensitate maximă. Eroina clipului, cea care joacă o poveste de dragoste alături de Vasile Macovei, este Miss Moldova 2015, Anastasia Iacub, iar rolul ei este al unei femei imprevizibile, fatale, dar și al unei tinere mereu gata de aventuri frumoase alături de persoana iubită.

”Niña” [nee-nyah] – în traducere în limba română înseamnă ”Fată”. Piesa a fost compusă de Vasile Macovei în colaborare cu Natan (Eugen Doibani), iar regizorul videoclipului este Octavian Kobzzon Malai, cel cu care Vasile Macovei conlucrează de mai mulți ani. Clipul a fost filmat în Spania, majoritatea scenelor fiind jucate în Barcelona”, se spune în comunicatul oficial.

SHOK.md

 


MAI 22, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII