[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
A suferit mult, dar GATA! Valeria Lungu: „Am ajuns la etapa când am ...
Urmează să devină MAMĂ? Aliona Moon: Părinții mei practic nu mai întreabă, ...
O teorie mai veche legată de asasinarea lui Lady Di a încins, din ...
Lidia Isac, de Ziua Copilului, a dezvăluit NUMELE FIULUI EI și a publicat ...

VENITURILE interpretului Nicu Țărnă, soțul ex-directorului adjunct al CNA! Iată cât A CÂȘTIGAT anul trecut din drepturi de autor! DOC//

Interpretul și actorul Nicu Țărnă, soțul ex-directorului adjunct al CNA – Cristina Țărnă, a obținut, anul trecut, venituri de aproape 100 de mii de lei din drepturi de autor, informează SHOK.md.

Potrivit declarației de avere pentru anul 2016, Nicu Țărnă a obținut 51 165, 42 lei de la Centrul de Cultură și Artă Ginta Latină – locul de muncă de bază. Totodată, a obținut venituri din activități didactice, științifice și de creație: 42 636,03 lei – royalty, de la Centrul de Cultură și Artă Ginta Latină, dar și 1 027 lei de la Ministerul Culturii. Interpretul a mai obținut din drepturi de autor 4 705, 82 lei.

Totodată, este fondator și administrator al Societății cu Răspundere Limitată „Pelasg Film” – activități în domeniul producției de filme cinematografice și video, care are valoarea de 5 400 de lei.

Interpretul indică și două credite scadente în 2019 și 2021, și unul scadent în 2017 – pe numele Cristinei Țărnă.

Soția interpretului, Cristina Țărnă a fost eliberată din funcția de director adjunct al CNA, în baza cererii de demisie, săptămâna trecută. Ea a obținut, în 2016, venituri din salariu de 237 561 de lei, adică aproape 20 de mii de lei lunar.

Familia Țărnă deține două apartamente, nu are bunuri mobile și indică bunuri ce depășesc 15 și 20 de salarii medii pe economie.

SHOK.md


OCT 25, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...