[ X ]
[ X ]
FRESH
Irina Loghin a împlinit 81 de ani. Dezvăluirile solistei despre bărbații ...
În vară ar fi marcat 1 AN DE IUBIRE CU UN BĂRBAT MISTERIOS… Olia ...
Katy Rain, despre ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR: „Trandafirii pe mine nu mă ...
Silvia Petrov – MAMĂ DE 4 LUNI: „Întotdeauna am crezut că maternitatea ...

Victoria Lungu, despre CEA MAI GREA PERIOADĂ din viața sa: „Am fost în moarte clinică și nu mai vedeam ziua de mâine, bărbatul m-a abandonat și s-a căsătorit”

Interpreta Victoria Lungu, în 2006, a suferit un grav accident rutier și luni întregi a fost țintuită la pat. Acum, mărturisește ea, a fost prima cea mai grea perioadă din viața sa și atunci nu mai vedea nici ziua de mâine, informează SHOK.md.

„Cea mai grea perioadă a fost accidentul pe care le-am avut eu, moarte clinică, prietenii m-au abandonat, nu mai credeam nici o secundă că o să mă ridic, nu mai aveam nici încredere în mine, nu mai vedeam nici ziua de mâine. O prietenă a adus un călugăr la mine și îmi citea cartea Sfântului Vasile și el mi-a zis să cred cu adevărat în Dumnezeu, pentru că Dumnezeu nu ajută. Am avut și o prietenă, am avut pentru că nu ne mai auzim acum, nu ne mai vedem. Ea, fiind psiholog, a venit cu cartea lui Zahei, pe care mi-a dat-o și îmi spunea despre a doua șansă. Bărbatul de lângă mine, care se făcea vinovat de acel accident, fiind la volan, m-a abandonat. Cât eu eram la spital, el s-a căsătorit”, a povestit ea, în cadrul emisiunii „Iubește viața” de la TV8.

Totodată, ea a spus că fiica ei, Valeria, atunci era mică și înțelegea că îi e foarte greu și trebuie să se facă bine pentru copilul ei. Artista a precizat că asta a fost prima cea mai grea perioadă din viața sa, pentru că au urmat și altele.

SHOK.md


IAN 31, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...