[ X ]
[ X ]
FRESH
Lidia Buble, despre izolarea cu Răzvan Simion pe timpul pandemiei: ...
Stă acasă, dar… desfășoară ANTRENAMENTE ON-LINE! Dinu Dabija: „Scopurile ...
Vrea SĂ STUDIEZE NEUROGRAFIA împreună cu fiul! Dana Markitan: „Suntem ...
Bruce Willis, în carantină cu fosta nevastă, Demi Moore?

Interpreta Victoria Rașcu și-a lansat cea mai nouă piesă ȘI-N ROMÂNIA: „Este o producție muzicală realizată de o echipă internațională”

Interpreta din Republica Moldova, Victoria Rașcu, a lansat, săptămâna trecută, cea mai nouă piesă din repertorul ei – „Îngerul Meu”, iar premiera acesteia a avut loc la bine-cunoscuta emisiune matinală de la București, „Neatza cu Răzvan și Dani”, de la postul TV Antena 1, informează SHOK.md.

Potrivit unui comunicat, tânăra e implicată de la o vârstă fragedă în domeniul muzical.

Victoria a afirmat că avea nevoie de o piesă nouă, ce ar putea să-i ofere o nouă filă, un nou capitol în repertoriul ei. „Îngerul Meu” este o producție muzicală realizată de o echipă internațională, o colaborare cu interpretul și producătorul din Republica Moldova, EL Radu și „The Master of The Sound” – sound producer din Spania. Din spusele lui EL Radu, cel care este și noul manager al proiectului, piesa i se potrivește perfect Victoriei, la nivel de caracter și personalitate.

Victoria Rașcu e studentă la Cluj, în România: „La momentul respectiv, Clujul este oraşul în care îmi petrec cel mai mult timp, acesta oferindu-mi cea mai faină experienţă studenţească. Studiez Comunicare şi Relaţii Publice şi mă bucur că pot învăţa o mulţime de lucruri utile din domeniul PR-ului”, se menţionează în comunicat.

Cristina TOMAC


MAR 27, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...