[ X ]
[ X ]
FRESH
Văduva lui Kobe Bryant cere despăgubiri de milioane de dolari! Compania ...
AMINTIRI ROMANTICE! Cristina Scarlevschi: „Vlad m-a cerut în căsătorie ...
De ziua sa – ÎN ISRAEL! Olga Iftodii: „Salut ai mei 35! Știu că urmează ...
Helen Mirren, regina stilului la 74 de ani! Cele mai bune ţinute de ...

Videoclip FIERBINTE de la Miss M. Filmat la Soroca şi Vadul lui Vodă!

Miss M, pe numele său real Anastasia Ursu, a lansat recent un videoclip pentru piesa „Nasty Summer”.

„Curge sânge foc în mine şi nu pot trăi fără soare! Astfel piesa Nasty Summer a fost scrisă iarna, când avusesem o nostalgie către Moldova. Cuvintele şi melodia mi-au venit deodată. Am lucrat uşor la această piesă însa, nu se ajungea un refren-hit. Am lăsat-o să se coaca mai bine, ca peste o luna, servind un ceai de dimineaţă să-mi vină acest „La-la-la-la-la!” ))”, a mărturisit interpreta.

Piesa a fost lansat pe 14 aprilie 2014, iar la început de mai au avut loc filmările clipului. Acesta a fost filmat la Soroca şi Vadul lui Vodă.

“Am avut o mare plăcere să vin în Moldova şi să colaborez cu o echipa foarte talentată şi profesionistă – regizori Fraţii Spoiala, centrul de dans Black&White împreună cu Ionela Ţărus, sportivi, capoerişti, fotbalişti şi mulţi alţii », a spus interpreta.

SHOK precizează: Anastasia Ursu este născută la Bălţi. În 2007 – absolveşte Colegiul de Muzica si Pedagogie, Bălţi, catedra pian. În acelasi an pleacă cu traiul la Moscova, câştigând o bursa la Academia de Cultura Slavonica, catedra canto de estrada si jazz, pe care mai târziu o absolveşte cu excelenţă. Din 2008 pâna în prezent – preda canto de estrada la teatrul-studioul de copii Neposedi, Moscova. Ex solista a grupului Aleksandrov Park, back vocal la starurile din showbizul din Rusia. În prezent: solista a proiectului Miss M, solista grupului Оранжевый Vinil, colaborează cu soliştii din musicalurile – Zorro, Mica serena, Mamma Mia!, Frumoasa si Bestia. In 2011 Anastasia Ursu lansează un nou proiect – Miss M. Fiind solista a proiectului scrie piese (muzica si text) in engleza special pentru acest proiect. Materialul muzical fiind prelucrat şi înregistrat in studioul Vi Sound, Moscova de o echipa de muzicieni si producători muzicali tineri si foarte talentaţi. Piesele in stil pop-euro-dance, indie-house sunt orientate spre publicul european. In repertoriul Miss M poţi găsi atât piese lirice (lounge), cu un cuprins mai metaforic, cit si energice, cu umor si satira.

SHOK.md


IUN 24, 2014 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...