[ X ]
FRESH
Totul despre nebunia lui Britney Spears și scandalul cu tatăl ei! ...
Îmbină rolul de mamă CU CEL DE POETĂ! Oxana Barbu: „Sunt inspirată ...
OrheiLand - cel mai mare parc de distracții din Republica Moldova, ...
Nata Boboc a lansat O PIESĂ EMOȚIONANTĂ - dedicată tuturor persoanelor ...

VIDEOCLIP NOU! Stela Botez: „Povestea cântecului este despre o fată bogată, dar nu prea frumoasă care este părăsită de badea ei pentru o altă fată”

Interpreta Stela Botez a lansat un nou videoclip – „Te duci, bade, l-alta fata”, informează SHOK.md.

„Dragostea este cel mai cântat sentiment, iar muzica o poate reflecta în diferite moduri sensibile, astfel încât oamenii se regăsesc, căci arta e creată din trăirile omenești. Strămoșii noștri și-au cântat of-urile, iar folclorul este bogat în cântece de dragoste. “Te duci, bade, l-altă fată” este unul dintre acestea.

Interpretat doar cu voce și cobză, cântecul folcloric “Te duci, bade, l-altă fată” face parte din proiectul Fata cu cobza și este lansat în luna dragostei cu un videoclip ce ilustrează subiectul trist al cântecului, prin culorile sumbre, mișcarea slow motion a imaginilor, jocul eroinei.

Povestea cântecului este despre o fată bogată, dar nu prea frumoasă care este părăsită de badea ei pentru o altă fată, mai frumoasă probabil. Fata își exprimă durerea zicând că nu are noroc în dragoste, ceea ce îi condiționează singurătatea și statutul de fată mare nemăritată.

Videoclipul piesei a fost filmat de către iStudio.md într-o zi mohorâtă de toamnă târzie, pe un câmp din centrul Moldovei…”, a scris Stela pe blog.

Cristina TOMAC


FEB 13, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...