[ X ]
[ X ]
FRESH
Andreea Bălan a apărut complet goală în noul său videoclip. Îşi cântă ...
„Iluzia Fericirii” – O NOUĂ CARTE! Dorian Furtună: „În curând… Pentru ...
S-A LANSAT ÎN MUZICĂ! Emilian Crețu – Dora Show: „S-a cheltuit… nu-i ...
Îi dai 52 de ani? Cum s-a pozat Toni Braxton, interpreta hitului „Un-Break ...

Viorela Dimici, noi declarații despre DIVORȚ: „Motivul îl voi lăsa pentru mine”

Modelul Viorela Dimici a decis să divorțeze de soțul ei, Vladimir Dimici, cu doar câteva săptămâni înainte de nuntă, însă, timp de câteva luni, nu a vorbit la acest subiect, informează SHOK.md.

Bruneta a confirmat, anterior, că au decis să o ia pe căi diferite, iar, ieri, fiind întrebată de urmăritorii de pe Instagram, a vorbit, din nou, despre despărțire. „Nu mai suntem împreună de aproape 7 luni”, a precizat ea, fiind întrebată de ce nu mai publică imagini cu soțul ei pe rețele.

Totodată, despre motivul separării, modelul a spus că nu vrea să-l spună publicului larg. „Cred că motivul acesteia îl voi lăsa pentru mine. Sunt subiecte care nu se discută public”, a spus Viorela.

În septembrie, ea a vorbit, în premieră, despre divorț. „Noi ne-am despărţit, cu trei săptămâni înainte de nuntă. A fost în comun. În primul rând, Vlad pentru mine este omul şi, cred că, unicul bărbat care m-a făcut fericită, am fost împreună fericiţi mai mult de trei ani, dar aşa a fost să fie. A fost o perioadă mai grea, dar am trecut. Nu prea vreau să vorbesc despre asta, a fost o perioadă complicată” a spus Viorela.

De asemenea, modelul a precizat că încă nu au depus actele de divorţ. „Încă nu am început procedura de divorţ, el este plecat. Am rămas în relaţii bune, dar nu mai suntem împreună, va urma un divorţ, dar atâta timp cât nu este în ţară e un pic mai complicată procedura, nu ar fi sensul să pornesc eu procesul, adică îl aştept să vină”, a conchis ea.

SHOK.md amintește: Viorela Dimici (Nistreanu) și Vladimir Dimici s-au căsătorit civil la 30 septembrie 2016, iar cererea în căsătorie a avut loc în primăvara aceluiași an.

De asemenea, cei doi au realizat o sesiune foto de nuntă în Italia, cu câteva săptămâni înainte de marele eveniment, și s-au despărțit cu 3 săptămâni înainte de nunta ce era preconizată pentru 26 mai 2018.

SHOK.md


NOI 9, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...