[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
La fel de fermecătoare și acum! Iată cum arăta Margareta Pâslaru acum ...
Viață DE INFLUENCER! Marinela Bezer: La început Instagramul A FOST ...
Ex-Premierul Sturza a găsit FORMULA FERICIRII ABSOLUTE: „Câte griji ...
O actriță din România s-a căsătorit virgină. Ce vârstă avea când a ...

VISUL DE COPIL s-a realizat! Lenuța Burghilă: „Eu sunt fericită că am nepoţele şi pot vedea copilăria lor fericită”

„Sunt fericită că am nepoţele şi pot vedea copilăria lor fericită, unde imaginar mă întorc mereu şi eu cu gândul în copilărie mea” – spune interpreta Lenuţa Burghilă.

Astfel, cu ocazia Zilei Internaţionale a Copiilor, artista şi-a amintit de copilărie şi de momentele frumoase de atunci şi de visul care a devenit realitate, informează SHOK.md.

„Copilăria mea se asociază cu gustul pâinii, plăcintelor, dar și a vânzărilor făcute de bunică mea, Daria, care nu mai este printre noi.

Îmi aduc aminte de dealurile și câmpiile, marginea de pădure a cărui poale locuiam, ne bucurăm în fiecare primăvară de cireșele de mai, primele cireșe care se coceau mai devreme.

Fiind mici puteam doar să le privim de jos, si ne uitam ca vulpea la vie.

Desigur când am crescut mai maricica, îmi plăcea să ajung în varful cireşilor, păreau mai coapte şi mai dulci, vârfurile.

Cand părinții nu erau acasă, mă urcam în pod, căutăm prin saci haine de a mamei mai vechi, împreună cu verișoara ne machiam, ne ondulam părul, ne îmbrăcam.

Apoi cântam pentru frați de pe scara podului, abea cu o oră înainte de a se întoarce părinții, ne apucăm de treabă, să reușim ce le mai avem de făcut prin ogradă.

Visul meu de aur implantat si în gene, era sa fiu artistă și am mers mereu spre asta.  Rămân a fi fidelă pînă acum, deși deloc ușor drumul.

Daca m-ași întoarce la anii mei din copilărie, aș spune la fel să fie activă, să trăiască din plin anii copilăriei, care prea repede trec, să meargă pe la bunici, să facă poze mai multe, să cutreire dealuri şi văi, să savureze din frumoasă natură, să se joace mai mult în aer liber.

Eu sunt fericită că am nepoţele şi pot vedea copilăria lor fericită, unde imaginar mă întorc mereu si eu cu gândul în copilărie mea, parca mă vad în ea”, a spus Lenuţa.

Cristina TOMAC


MAI 30, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...