[ X ]
FRESH
După 35 de ani, tot împreună! Arnold Schwarzenegger şi Linda Hamilton, ...
Va susține un CONCERT GRANDIOS la Chișinău! Irina Rimes a anunțat ...
DoReDoS a primit O SUPER PROPUNERE de la Filip Kirkorov: „Suntem în ...
Tany Vander – ÎN COSTUM DE BAIE! Și-a etalat silicoanele în toată ...

Vloggerița Ana-Maria Costișanu, despre MATERNITATE și muncă: „Nu-i ușor, dar mi-am propus să fiu lângă ea atât cât pot, fără bone”

Ana-Maria Costișanu, vloggerița pasionată de gătit, din toamna anului 2018 trăiește bucuria de a fi mama unei fetițe – Albertina Luisa, și mărturisește că nu e ușor să îmbini maternitatea cu munca, informează SHOK.md.

Pe pagina sa de Facebook – Anne Maria Cuisine, ea spune că uneori apelează la ajutorul bunicii, dar, în mare parte, se descurcă singură.

Nu-i ușor să combini lucrul cu motherhoodul, uneori mai vine bunica la necesitate urgentă, dar în general mi-am propus să fiu lângă ea atât cât pot, fără bone. Da! mă duc la somn terminată, cu gânduri câte n-am reușit să fac, am deadlineuri, importuri și avem responsabilități față de oamenii care sunt în echipa noastră. Aceasta e percepția mea personală, nu judec pe cei care recurg la ajutor și evit maximal să mă dau cu părerea la teme ce țin de creșterea copiilor asta e foarte, foarte intim, fiecare cu viața lui, eu am ce am cu farfuria mea ?. Eu am fost marcată să aflu până la apariția Albertinei că 50% din personalitatea unui om se formează în primul an, îmi pare responsabilă sarcină. Nu încerc să o hiper ascund și nici să o hiper arăt, acum ea e parte din viața mea și această schimbare până și pe rețelele de socializare, este absolut naturală. Ca fiecare mamă trăiesc multe emoții, dar cele mai puternice sunt cele de dragoste”, a scris Ana-Maria.

SHOK.md


MAR 21, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...