[ X ]
[ X ]
FRESH
Brian May a suferit un atac de cord. Chitaristul formaţiei Queen a ...
Aura Revenco, despre O ÎNTÂMPLARE PLINĂ DE EMOȚII: Tatăl îmi umple ...
Trei moldoveni talentați și-au unit eforturile! Au lansat UN VIDEOCLIP ...
Andreea Bălan și George Burcea, motivele reale ale divorțului! Ce ...

Vor juca NUNTA ÎN SANTORINI! Corina Bezdîga: „Este un loc de poveste, stilul modern combinat cu tradiționalul grecesc” FOTO//

Scriitoarea Corina Bezdîga şi logodnicul său, Luc Verlot, au ales locul unde vor juca nunta. Este vorba despre o plajă în Santorini, Grecia, informează SHOK.md.

„Am știut că vrem o nuntă pe plajă încă de la început, nu suntem adepții unei nunţi tradiționale cu sute de invitați, credem că asta e ziua noastră și vrem să o simțim. Inițial, am găsit locația pe internet, am studiat pozele și am citit recenzii, deși am fost impresionați din prima și am avut un feeling că ăsta e locul nostru. Am rezervat locația fără să o vedem în realitate, iar zilele trecute am ajuns aici și a fost wow. Este un loc de poveste, stilul modern combinat cu tradiționalul grecesc.

 

Optam pentru o ceremonie pe plajă, cu câțiva prieteni și familia noastră. Muzica live, meniu grecesc cu peşte și fructe de mare, poate o plimbare cu barca și muzica live. Mâine vom merge să degustam meniul pe care l-am ales. Desigur, emoțiile sunt mari, dar noi nu suntem stresați, ci ne bucuram de fiecare clipă, căci de asta am ales o nuntă cu oameni puţini şi cu momente pentru noi”, a spus Corina.

Precizăm că, nunta va avea loc pe 30 mai 2020.

Cristina TOMAC


IUL 30, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...