[ X ]
[ X ]
FRESH
Andreea Bălan a apărut complet goală în noul său videoclip. Îşi cântă ...
„Iluzia Fericirii” – O NOUĂ CARTE! Dorian Furtună: „În curând… Pentru ...
S-A LANSAT ÎN MUZICĂ! Emilian Crețu – Dora Show: „S-a cheltuit… nu-i ...
Îi dai 52 de ani? Cum s-a pozat Toni Braxton, interpreta hitului „Un-Break ...

Valeria Stoica VREA SĂ DEA LOVITURA pe piața muzicală din România!

Valeria Stoica, artista neconvențională din Republica Moldova, vrea să dea lovitura pe piața muzicală românească, informează SHOK.md.

Potrivit libertatea.ro, după ce a intrat în topurile radiourilor online din Italia și Turcia, Valeria a lansat o piesă în limba română, care se va regăsi pe albumul de debut. „Mai presus de orice, piesa vorbește despre strădania noastră de a rămâne mereu la adevărul nostru, la ceea ce ne definește pe noi ca personalități”, povestește artista din Republica Moldova.

Videoclipul piesei, regizat de Nicu Drăgan, s-a filmat în Olanda și pare decupat dintr-un film nordic: „Și mie, și lui Nicu ne place mult curentul cinematografic scandinav. Când am compus piesa, am văzut-o acolo, chiar dacă e în limba română. Am adunat împreună ideile și am plecat în Olanda să filmăm’, povestește Valeria.

Valeria își pregăteste albumul de debut, toate piesele vorbesc aproape cronologic despre relațiile interumane. Cu piesa Get Back și cu remixul acesteia, Valeria a intrat în playlist-urile radiourilor online din Statele Unite, pe Radio Five în Turcia și în top 200 în Itunes Italia.

SHOK.md


OCT 4, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...