[ X ]
FRESH
INCREDIBIL care este meseria de bază a lui Fuego. Nici prin cap nu ...
Carolina Gorun a lansat VIDEOCLIPUL FILMAT ÎN ITALIA, pentru piesa ...
Abia după un an a povestit CUM A FOST CERUTĂ DE SOȚIE! Bloggerița ...
N-are noroc în dragoste și gata! Paris Hilton a anulat nunta!

Vrea să se facă VLOGGER, dar… Interpret: „Nu vreau să-l numesc ”blog”, așa cum acest cuvânt a reușit să se murdărească și de poziții nereprezentative sau nocive”

Interpretul Eugen Doibani, alias Natan, cochetează cu ideea de a se face video blogger (vlogger), însă nu-și dorește să se numească în acest fel, informează SHOK.md.

„Așa cum mă știți, confident, dar maxim de sincer atunci când mi se aprinde microfonul în față (cu sens figurat) , nu sunt băgăreț în suflet de firea mea, dar nici nu vreau să devin , doar aș vrea să știu cât de importantă ar fi o părere asupra unor lucruri , o experiență acumulată în domeniu , un sfat vis-a-vis de ceva anume ca să știu că pot fi util și altfel , și mai mult decât sunt sau gândesc că pot fi. Aș vrea cumva să iniție o VIDEO aventură, pentru că nu vreau să numesc așa ceva ”blog”, așa cum acest cuvânt a reușit să se murdărească și de poziții nereprezentative sau nocive. Aș vrea să cunosc care ar fi temele care vă interesează ca să îmi fac o părere. Vă mulțumesc anticipat!”, a scris Natan, pe Facebook, oferind și căteva teme pentru urmăritorii săi.

SHOK.md


MAI 4, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII