[ X ]
FRESH
Fotografiile prin care Kylie Jenner îi promovează adidaşii lui Kanye ...
Direct de la Milano Fashion Week! O bloggerița Olga Lavric într-o ...
Adoră Spania și ÎNVAȚĂ LIMBA SPANIOLĂ! Arsenium: „Vreau să…”
Un fost lider de partid A SLĂBIT 7 KILOGRAME și a dezvăluit secretul: ...

Vrea să se facă VLOGGER, dar… Interpret: „Nu vreau să-l numesc ”blog”, așa cum acest cuvânt a reușit să se murdărească și de poziții nereprezentative sau nocive”

Interpretul Eugen Doibani, alias Natan, cochetează cu ideea de a se face video blogger (vlogger), însă nu-și dorește să se numească în acest fel, informează SHOK.md.

„Așa cum mă știți, confident, dar maxim de sincer atunci când mi se aprinde microfonul în față (cu sens figurat) , nu sunt băgăreț în suflet de firea mea, dar nici nu vreau să devin , doar aș vrea să știu cât de importantă ar fi o părere asupra unor lucruri , o experiență acumulată în domeniu , un sfat vis-a-vis de ceva anume ca să știu că pot fi util și altfel , și mai mult decât sunt sau gândesc că pot fi. Aș vrea cumva să iniție o VIDEO aventură, pentru că nu vreau să numesc așa ceva ”blog”, așa cum acest cuvânt a reușit să se murdărească și de poziții nereprezentative sau nocive. Aș vrea să cunosc care ar fi temele care vă interesează ca să îmi fac o părere. Vă mulțumesc anticipat!”, a scris Natan, pe Facebook, oferind și căteva teme pentru urmăritorii săi.

SHOK.md


MAI 4, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...