[ X ]
[ X ]
FRESH
Andreea Bălan a apărut complet goală în noul său videoclip. Îşi cântă ...
„Iluzia Fericirii” – O NOUĂ CARTE! Dorian Furtună: „În curând… Pentru ...
S-A LANSAT ÎN MUZICĂ! Emilian Crețu – Dora Show: „S-a cheltuit… nu-i ...
Îi dai 52 de ani? Cum s-a pozat Toni Braxton, interpreta hitului „Un-Break ...

WOW! O interpretă din Moldova COLABOREAZĂ CU KADEBOSTANY: „Sunt cea mai fericită fată de pe pământ. Visele devin realitate”

Interpreta Valeria Stoica și-a realizat un mare vis. Ea a colaborat cu trupa Kadebostany din Elveția, informează SHOK.md.

„Vise pe care nu le-ai visat niciodată. Asta mi s-a întâmplat. Mă aflu în Elveția, având o sesiune de scris cu unul dintre artistul meu preferat @kadebostany_ Oficial, această ființă umană uimitoare, care creează o atmosferă de deschidere și ușurință în jurul său. Ce pot să spun? Sunt cea mai fericită fată de pe pământ. Visele devin realitate”, a dezvăluit ea, zilele trecute, pe Instagram.

90085942_206631113908560_1446176693463666719_n

Totodată, revenită din Elveția, a dezvăluit: „Sunt acasă, în București. Tocmai am avut 3 dintre cele mai bune zile din viața mea în Elveția, lucrând cu una dintre trupele mele preferate @kadebostany_official. Venind acasă, cu toată această nebunie care se întâmplă acum, mi-am dat seama că spectacolul meu din 22 aprilie va trebui să fie reprogramat și, odată cu acesta – turneul și filmările pentru următorul meu videoclip muzical. Dar voi rămâne acasă și voi aștepta cât trebuie, și după ce va fi totul, vom cânta și vom dansa din nou împreună. Abia aștept să ne vedem din nou!”.

Cristina TOMAC


MAR 16, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...