[ X ]
[ X ]
FRESH
Alex VELEA a făcut SEX cu PESTE 50 de FEMEI PÂNĂ LA 20 de ANI! Ce ...
Un videoclip de-al său A DEPĂȘIT 10 MILIOANE DE VIZUALIZĂRI, în mai ...
E mamă a 4 copii – stabilită în Germania, și e PASIONATĂ DE MUZICĂ: ...
Gwen Stefani și-a distrus chipul cu operațiile estetice. A ajuns de ...

Xenia Piciughin – PRIMELE DECLARAȚII despre maternitate: „Am făcut multe alegeri greșite în viață, dar am ales cel mai bun tată pentru Ama”

Xenia Piciughin – soția Dj-ului Sasha Lopez, de câteva săptămâni e mămica de fetiţă – Ama, şi susţine că e cea mai frumoasă perioadă din viața ei, iar maternitatea e despre ea, informează SHOK.md.

„Cine a zis că nu poți cuprinde în brațe întregul univers – a mințit!

De când a apărut Ama în viețile noastre, am înțeles că maternitatea este despre mine. Îmi place să analizez această mică creatură, să am grijă de ea, să îi cânt, să îi povestesc istorii inventate și să explorez lumea prin ochii ei. Cât de minunat este să o admir când îmi zâmbește sau atunci când doarme!!!

Parcă mai ieri îmi arăta medicul poze de la ecografie și mă întrebam oare cum o să arate. Toți îmi ziceau pe atunci că viața mea se va schimba total, că va trebui să renunț la multe. Intuiam eu că au dreptate, dar realitatea mi-a depășit toate așteptările.

Recunosc că se mai pierd niște lucruri pe parcurs, cum ar fi memoria și dreptul de proprietate asupra sânilor , dar am câștigat mult mai multe. Mi-au apărut superputeri: cea de a face lapte, de a fi calmă chiar dacă dorm doar 5 ore pe noapte, superputerea de a auzi orice mișcare, chiar dacă mă aflu în cel mai profund somn, și superputerea de a rezolva orice problemă și de a opri orice plâns cu un pupic.

Desigur această călătorie nu ar fi fost la fel de frumoasă fără Sasha Lopez, care ne-a fost alături mereu, care are grija să dorm suficient și să mă alimentez corect. E un tată excelent, de parcă a exersat să facă asta toată viața. Am făcut multe alegeri greșite pe parcursul vieții, dar am ales cel mai bun tată pentru Ama, și știu că și ea la rândul său o să facă alegerea corectă, fiindcă o să aibă în față cel mai bun exemplu”, a dezvăluit Xenia, pe Instagram.

80476555_115711156617896_8830028729911018617_n

Cristina TOMAC


IAN 14, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...