[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Top 3 zodii care îşi pierd interesul repede în dragoste
Horoscop 24 octombrie 2019. Petrecere surpriză şi o promisiune în ...
Janet Jackson şi La Toya Jackson se întrec în operaţii estetice! Cine ...
O prezentatoare TV și-a amintit de NUNTA de acum 1 an: „Am închiriat ...

Zile numărate până la FINALA Miss Continental Moldova 2019. Câștigătoarea va merge la Londra și va participa la Miss Continental UK!

Concursul internațional de frumusețe Miss Continental UK a fost adus la Chișinău de fondatoarea concursului, moldoveanca Daniela Costin, care e stabilită în Marea Britanie. Marea finală națională în Moldova va avea loc la 22 februarie 2019, în incinta restaurantului MOST, informează SHOK.md.

11 domnișoare râvnesc la titlul de Miss Continental Moldova 2019. Deținătoarea titlului va câștiga și o călătorie la Londra și șansa unică de a reprezenta țara noastră la marele concurs din capitala britanică.

Potrivit organizatorilor, Ludmila Belaia va oferi una dintre coronițele ei câștigătoarei, iar printre sponsori vor mai fi: Zepter, BlackStar Wear, Mihaela Dorogan, Andaleya și altele. Juriul va fi format din reprezentanți ai domeniilor: afaceri, modelling și design vestimentar.

De menționat că, concursul Miss Continental Moldova face acte de caritatea, susținând Teenage Cancer Trust și se bazează pe personalitatea și dorința participantelor de a se implica în proiectele organizate de echipa internațională.

Amintim că,  castingul Miss Continental Moldova a avut loc la 19 decembrie 2018, la Chișinău.

SHOK.md


FEB 18, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...