[ X ]
[ X ]
FRESH
Cum se înțelege cu FOȘTII SOȚI – Cornel Botgros și Sergiu Zmeu? Adriana ...
Andreea Bălan, la un pas de divorț! Semnele sunt clare! Relația cu ...
Viața sexuală regulată are mai multe beneficii pentru sănătatea ta ...
Horoscop 20 februarie 2020. Poveste de iubire cu final fericit

Zis și făcut! Interpreta Stela Botez LANSEAZĂ CARTEA „Fata cu Cobza”: „Aduce cu sine o notă de dragoste și folclor în literatura autohtonă”

Interpreta Stela Botez, pe 24 februarie, de Dragobetelor, va lansa etno-romanul „Fata cu Cobza”, informează SHOK.md.

„„Fata cu cobza” nu este doar un proiect muzical, ci unul folcloric complex, prin care eu, Stela Botez, intenționez să povestesc mai multe publicului. Cartea ce va fi lansată de Dragobete, aduce cu sine o notă de dragoste și folclor în literatura autohtonă.

Etnoromanul „Fata cu cobza” este despre oamenii din josul țării, pentru ei, dar și pentru cititorii care preferă să se delecteze cu istorii inedite de dragoste. Iubirea persistă, atât cea patriotică, cât și cea care provoacă fluturi în stomac. Personajele și povestea lor de dragoste sunt rodul imaginației mele într-un cadru rustic și autentic, care chiar a existat și există în continuare. Cine știe? Poate că există și Ion cu Ioana. Cert este că prin intermediul acestei scrieri, vreau ca cei doi să se regăsească. Etnoromanul a trecut prin redactarea minuțioasă a lui Guzun Igor, iar coperțile inedite sunt realizate de Corneliu Comendant cu un detaliu foarte important din partea lui Vasile Botnaru”, se menţionează în descrierea evenimentului.

Cristina TOMAC


IAN 18, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...