[ X ]
FRESH
Agentul 007 ar putea fi interpretat de o actriță de culoare
VIDEOCLIP NOU de la interpreta de muzică populară Viorica Lupu!
ARE IUBIT Loredana Anton?
Fotografii aniversare cu Prinţul George, care a împlinit 6 ani!

De ziua sa de naștere! Medalia „MERITUL CIVIC” pentru Natalia Gordienko de la Președintele RM! FOTO//

Interpreta Natalia Gordienko a împlinit, ieri, 31 de ani și a susținut Concertul Phoenix aLive, la Palatul Național „Nicolae Sulac”. Cu acest frumos prilej, dar și cu ocazia zilei de naștere, Președintele Republicii Moldova, domnul Dodon Igor, i-a transmis un mesaj de felicitare, însoțit de admirația pentru dedicația cu care omagiata își scrie fila în istoria culturii din Republica Moldova, informează SHOK.md.

Totodată, șeful statului i-a conferit Nataliei Gordienko medalia „Meritul Civic” pentru succese în activitatea de creație, contribuție la promovarea valorilor culturale și înaltă măiestrie interpretativă. „Președintele Igor Dodon i-a urat bucuria realizărilor în toate aspectele vieții și cât mai multe și remarcabile victorii în palmares.

În cadrul evenimentului, protagonista a fost susținută în scenă de orchestra de muzică populară „Lăutarii”, sub conducerea maestrului Nicolae Botgros, formația „Alex Calancea Band”, formația Sun Stroke Project, Vali Boghean, formația Akord și Mohombi etc”, a precizat consilierul prezidențial, Corneliu Popovici, pe Facebook.

 

SHOK.md


DEC 12, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...