[ X ]
[ X ]
FRESH
Anna Kournikova și Enrique Iglesias s-au căsătorit, în mare secret, ...
Primarii Nina Cereteu și Victor Bogatico – DIN NOU, PĂRINȚI. Iată ...
Soția lui Ilan Șor și soția purtătorului de cuvânt al lui Putin – ...
Andreea Berecleanu pleacă de la Antena 1. Prima declarație a vedetei ...

5 tipuri de sex care ar trebui INTERZISE prin lege

Unele lucruri din dormitor ar trebui să nu se mai întâmple niciodată, nimănui. Fie că este vorba de mişcări dureroase, de idei înţelese greşit, sau de poziţii nefericite pentru ambii oameni implicaţi, iată 5 tipuri de sex care ar trebui interzise prin lege, scrie Unica.ro.

Sex cu picamerul

Ştii genul de bărbat care, când te pătrunde, începe să îţi ciocănească bazinul cu mişcări prea rapide şi prea apăsate? Ca un picamer?

Sexul cu acest gen de bărbat ar trebui interzis. Nu există femeie pe lumea asta care să aprecieze stilul smuls şi nici biata vezică nu a greşit cu nimic să îi oferi aşa şocuri (a se citi şuturi).

Sex cu degetul psihopat

Ştii probabil că unii bărbaţi îşi folosesc degetele ca să te stimuleze şi obţin rezultate mai mult decât nesatisfăcătoare? Ştii mişcarea aia de parcă ar vrea să te scarpine, să te zgârie cu unghia, sau să dea de aur, numai să te facă să te simţi bine nu? Dacă nu ştii despre ce vorbim, înseamnă că eşti foarte norocoasă.

Sex în picioare

A reuşit cineva să facă asta fără să aibă dureri în oase pe care nu ştia că le conţine?

Sexul în picioare, la perete, sau în cabina de duş arată foarte sexy în filme, dar, când revii la realitate, descoperi că el n-a tras destul triceps la sală ca să ţină toate pastele pe care le-ai mâncat tu în concediu în Italia şi că spatele tău nu are perişori ca Spiderman ca să te ţină lipită de perete cu picioarele în aer.

Sex în apă

Sexul în apă este un subiect intens dezbătut, prezent în toate listele de poziţii de încercat în vacanţă şi recomandat în weekenduri plictisitoare din sezonul toamnă-iarnă.

Dar sexul în apă e un adevărat chin pentru toată lumea implicată: pe tine te doare că nimic nu alunecă, te ustură dacă sunteţi în marea sărată, sau în cada cu spumant de nucă de cocos. Nici el nu se simte mai bine, pentru că toată pielea lui şi jumate din prepuţ au rămas undeva pe fundul mării sau al căzii. Apa este doar udă, nu este lubrifiant!

Sex în 69 cu el deasupra

Ok, poate că poziţia 69 în general e o idee proastă, pentru că e incomodă, pentru că nu toată lumea este rudă cu contorsionista Zlata şi pentru că e greu să termini când ţi se îndeasă ceva pe gât.

Dar poziţia 69 cu el deasupra e un adevărat coşmar, pentru că îţi încordează gâtul în cele mai dureroase unghiuri, pentru că nu controlezi deloc adâncimea, unghiul de intrare e greşit şi pentru că nu prea poţi să respiri dacă sărmanul are burtă de bere.

Sursa foto ursuleţi în dormitor: Shutterstock

 


SEP 17, 2014 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...